Søren Krogh forlænger med to år

Kategorier

Søren Krogh tager to år mere som assistenttræner i Superligatruppen.

Foto: FCN

Søren Krogh har været assistenttræner i FCN i tre sæsoner, og parterne har nu forlænget samarbejdet frem til sommeren 2020.

Søren Krogh ser frem til at fortsætte arbejdet med Superligatruppen i FCN og lære mere som træner:

– Jeg glæder mig til at bygge videre på min udvikling som træner. Jeg er et perfekt sted i et hus, som besidder utrolig høj faglig viden med dygtige mennesker, som jeg kan lære af.

– Det er samtidig et sted, hvor vi vægter værdierne højt, og hvor vi forventer mere af vores folk end det, som sker inde på banen, og det gør mig stolt.

– Jeg ser frem til fremtiden med denne klub og dette hold, for der venter nogle virkelig spændende år med dygtige spillere, som kommer op fra vores akademi, siger Søren Krogh.

Han var fra 2004 til 2008 aktiv spiller i Superligaen for FC Nordsjælland, og efter endt karriere gik han trænervejen. Det førte i 2011 Søren Krogh tilbage til FCN, hvor han var træner i U/19 afdelingen, inden han altså for tre år siden rykkede op som assistentræner i Superligaen.

Sportschef Carsten V. Jensen fortæller om forlængelsen af aftalen med Søren Krogh:

– Søren er en meget loyal og hårdtarbejdende træner, som har udviklet sig fantastisk. Han kender klubbens værdier og udlever dem selv til fulde. Vi kan vi også roligt sige, at hans daglige arbejde med afslutninger har hjulpet holdet til et meget højt scoringsgennemsnit for sæsonen indtil videre.

-Vi ser frem til at Søren udvikler sig yderligere og samtidig forsætter sit dedikerede arbejde i klubbens tjeneste, og vi føler os sikre på, at vores talentfulde spillere får den bedste træning med Søren, fortæller sportschef Carsten V. Jensen.

Som aktiv var Søren angriber, og han arbejder også meget med de offensive kvaliteter hos Superligaholdet, der i denne sæson sætter ny klubrekord i antal scoringer. 76 gange har FCN nettet indtil nu i denne sæson, og det er et vildt højt scoringsgennemsnit på 2,3 mål pr. kamp.