Hør hele interviewet med Juan Mata om FCN og Common Goal

Kategorier

Før mandagens kamp mod FC København blev det offentliggjort at FC Nordsjælland går med i Common Goal.

Ambition er at forene fodbolden i Common Goal som én kæmpe klub med spillere, trænere, klubber, fans og beslutningstagere, så 1% af alle penge i den professionelle fodboldverden vil kunne kanalisereres ud til de steder og mennesker, der har brug for dem til at kunne få alt fra rent drikkevand, ligestilling, manglende uddannelse og bekæmpe fattigdom. 

Siden Common Goal blev etableret for godt et år siden, med den spanske Champions League vinder, Verdens- og Europamester, Juan Mata fra Manchester United, som medstifter, har mange topspillere og trænere sluttet sig til den gode sag ved at donere 1% af deres løn til organisationen, heriblandt FC Nordsjællands målmand Runar Alex Runarsson og Cheftræner Kasper Hjulmand. Common Goal investerer så pengene i organisationer, der bruger fodbolden som et værktøj til at skabe positive forandringer i områder, hvor der er brug for det, i hele verden.

Du kan i videoen ovenfor høre Juan Mata fortælle om Common Goal og FC Nordsjælland.