FCN har størst fremgang i både tilskuer- og seertal

Kategorier

Boesenfoto.dk

Lige knap 30% flere tilskuere har fundet vej til Right to Dream Park i denne sæson, mens det samlede seertal til FC Nordsjællands kampe er steget med næsten 45%.

At det har været en rigtig god sæson for FC Nordsjælland afspejler sig tydeligt i både publikumstallet i Right to Dream Park og i danskere, der valgte at tune ind på den TV-kanal, der viste de målrige FCN-kampe.

Der har i denne sæson været 3.867 tilskuere i gennemsnit til FC Nordsjællands hjemmekampe, og det er en fremgang på 29,7% i forhold til sæsonen forinden, hvor FCN også nåede Mesterskabsspillet. Dermed er FCN også den klub med største procentuelle stigning på hjemmebane tæt forfulgt af Horsens med 27,5, Silkeborg med 26,5 og Brøndby med 22,6 i fremgang.

Set i et lidt længere perspektiv er det også en særdeles opmuntrende udvikling, for det er første sæson med fremgang i Right to Dream Park siden tilskuertallet toppede i guld- og sølvsæsonerne med et gennemsnit på lidt over 5.800 pr. kamp. Der er således et stykke vej igen til de tider, men der arbejdes hele tiden målrettet på at gøre det endnu mere underholdende at gå til fodbold i Right to Dream Park. Og det vil forhåbentlig styrke den positive udvikling i publikumstallet, så fremgangen kan fortsætte i næste sæson.

Superligaholdet har bidraget med særdeles målrige kampe og flotte sejre, der endte med at give bronzemedaljer og billet til europæisk fodbold for første gang i fem år, alt sammen sikret på sidste spilledag i en udsolgt Right to Dream Park med over 10.000 tilskuere.

Også seertallene til FC Nordsjællands kampe har været stærkt stigende i denne sæson. I gennemsnit fulgte 68.000 FCN-kampene via TV, og det er 44,7% flere end i sæsonen forinden. Også i antallet af seere noterer FCN dermed den største stigning i procent med Horsens, FC Midtjyllands mestre og Brøndby på de næste pladser.