FCN er vinder af Reserveholdsturneringen

Kategorier

Der bliver bl.a. mulighed for at gense Mads Aaquist med tigeren på brystet tirsdag eftermiddag mod Kalmar. Offensivspilleren er nemlig retur i FCN efter et lejeophold i Randers.

Boesenfoto.dk

Mads Aaquist scorede to mål, da FCN i dag vandt reserveholdskampen i Aalborg over AaB med 4-2 og dermed sikrede førstepladsen.

Forhåbentlig var det en forsmag på fredagens meget vigtige Superligakamp, da FCN i dag tog til Aalborg og på Portland Park besejrede AaB med 4-2. En gentagelse på fredag vil være et fantastisk udgangspunkt for sæsonafslutningen næste mandag.

Men i dag gjalt det topplaceringen i Reserveholdsturneringen, og selv om FCN stadig mangler to kampe, kan tigrene allerede fejre førstepladsen blandt landets reservehold. De fire gruppevindere fra efterårets Reserveholdsturnering har her i foråret dystet om mesterskabet, og med sejr i de fire første kampe kan FCN ikke hentes af nogen af de øvrige hold.

Assistentræner Søren Krogh har stået for holdet hele vejen igennem og er også godt tilfreds med indsatsen:

– Vi skal  være glade, for holdet har haft et stærkt og rigtigt FCN-udtryk i alle kampene og især i dag mod AaB var det særlig godt.  Det var nemlig et meget stærkt AaB-mandskab, vi mødte, og det var en god matchning for vores unge drenge.

– Særlig i 1. halvleg spillede vi virkelig godt, og målet til 2-0 var bare så flot med opspil helt nede fra målmand Nicolai og frem til en super afslutning af Mads Aaquist, der nok var banens bedste i dag. Og det siger en del, for der var mange rigtig gode præstationer.

– Hele holdet var bundet godt sammen, og vi spillede med meget direkte og flotte angreb, lyder det anerkendende fra Søren Krogh.

Reserveholdskamp i Aalborg 14. maj:
AaB-FCN 2-4 (1-3)
Mål: 16. minut 0-1 Nikolai Baden Frederiksen, assist Mads Aaquist. 30. minut 0-2 Mads Aaquist, assist Nikolai Baden Frederiksen, 40. minut 1-2 Jannik Pohl, 43. minut 1-3 Mads Aaquist, assist Mathias Rasmussen. 50. minut 1-4 Oliver Antman, 60. minut 2-4 straffespark.

FC Nordsjællands startoptilling:

Nicolai Larsen
Benjamin Tiedemann Hansen, Viktor Tranberg, Andreas Skovgaard.
Nicklas Strunck, Mads Aaquist, Frederik Juul Christensen, Oliver Angus.
Mathias Rasmussen, Nikolai Baden Frederiksen, Oliver Antman.

Indskiftninger:
46. minut: Oliver Tølbøll Rimmen for Oliver Angus.
60. minut: Martin Frese for Frederik Juul Christensen.
65. minut: Andreas Chabert for Oliver Antman.