Familie-afsnit til FC København fans

Kategorier

Resultat 3-0. Right to Dream Park

FC Nordsjælland har traditionen tro et familie-afsnit klar til FCK-fans, som ønsker at se mandagens opgør i Farum med kickoff kl.18.00. Det har været en tradition i FCN igennem mange år, at tilbyde familie-afsnit til kampe mod Brøndby og FCK, da efterspørgslen blandt familier har været stor blandt de to udeholds fans.

KØB BILLET TIL KAMPEN

Kort transporttid til Farum
Samtidig er transporttiden ikke lang til Farum, og det giver gode forudsætninger for familier til at følge deres hold på udebane. Familie-afsnittet giver yderligere en god sikkerhed for de yngste, som ikke ønsker at sidde blandt udeholdets mest inkarnerede fans.

Familie-afsnittet bliver som altid den sidste del af C-tribunen i C1 & C2, som vender ned mod B-tribunen (udeholdets tribunen). Det er muligt at se stadion-oversigten her længere nede på billetinfo.

Kom i god tid
Der forventes mange mennesker til kampen og FCN anbefaler at alle kommer i god tid, således at der ikke opstår køer ved indgangene og alle kommer ind til kampstart.

Stadion åbningstider
Alle FCN-tribuner åbner kl.16.30. Udebaneafsnittet, tribune B, samt C1 & C2, åbner allerede kl.16.00.

Billetpriser
Priser for Alka Superliga-kampe i sæsonen 2017/18 ved online køb eller i FCNshoppen (indtil billethusene åbner før kampene):

Voksen: Kr. 125,- til kr. 150,-
Børn/Unge: (8-17 år): Kr. 50,- til kr. 75,-
Børn under 8 år kommer gratis ind

Priser for køb af billetter i billethusene ved stadion:
Voksne: Kr. 145,- til kr. 170,-
Børn/Unge (8-17år): Kr. 70,- til kr. 95,-
Børn under 8 år kommer gratis ind (hvis du vil være garanteret en plads anbefaler vi at købe en billet).