Alex Runarsson: Nu har vi stadig en chance

Kategorier

Alex Runarsson havde en travl aften med masser af arbejde i luftrummet mod de garderhøje østjyder.

Boesenfoto.dk

For Alex Runarsson var det en meget speciel dag. Først fik han besked om, at han er valgt til Islands VM-trup, og herefter blev han kåret som Man of the Match med sin afgørende betydning for, at FCN tog de tre point mod Horsens.

– Det har været en lidt underlig dag. Først ventede jeg i spænding helt hen til midt på eftermiddagen på den sms, der fortalte, at jeg skal med til VM. Det gjorde, at jeg havde lidt svært ved at fokusere på dagens kamp, men heldigvis har jeg den mentale styrke til genvinde fokus, og efter et kvarter synes jeg, at det gik godt, selv om de pressede os helt vildt.

– Lige nu er jeg meget glad. Både for VM-billetten og den meget vigtige sejr over Horsens. Selv om de pressede og sendte så mange bolde ind i feltet, stod vi godt imod. Vi vidste godt, at vi ikke kunne vinde den første luftduel, men vi gjorde det godt på andenboldene.

– Det var måske ikke så kønt spil, men vi fik de tre point, og det var det vigtigste, selv om vi ramte en dårlig dag rent spillemæssigt. Nu har vi stadig chancen for at nå FCK, lyder det fra en glad Alex Runarsson, der fortjent blev kåret som kampens bedste af Man of the Match partner SEAS-NVE.

Benjamin Tiedemann Hansen blev sendt på banen midt i 2. halvleg, da FCN valgte at skifte spilsystem, og han gjorde en forskel med sikre indgreb og opspil, der var med til at fjerne det værste pres:

– Det var dejligt at komme ind og være med til at vinde. Det var en rigtig kaotisk kamp, hvor vores genpres og vante energi slet ikke var eksisterende i dag. Men vi vandt, og nu er vi klar til de to sidste kampe.

– Efter så lang tid uden sejre, er det dejligt, at vi igen kom tilbage på vindersporet. Og så bliver spillet forhåbentlig også bedre i de næste kampe. Havde vi fået scoret til 3-0 på én af vores to store chancer, så tror jeg også, at vi kunne have fået spillet til at rulle rigtigt mod slutningen i dag, lyder det fra Benjamin Tiedemann Hansen.