2017 gav endnu et positivt regnskab

Kategorier

Foto: Boesenfoto.dk

FC Nordsjælland A/S kan igen præsentere et overskud efter skat på 5,4 millioner kroner, hvor omsætningen lå på 137,4 millioner kroner mod 157,5 millioner i 2016 og 80,8 millioner i 2015.

Omsætningen er samlet set faldet i forhold til sidste år grundet lavere transferindtægter. Til gengæld er der fremgang både på omsætning fra TV-penge, partnere og stadion-indtægter.

Best. Formand Tom Vernon glæder sig over det positive regnskab, som giver mulighed for at reinvestere pengene i hele organisationen.

’Det har været et fremragende år, hvor vi har opfyldt mange unge piger og drenges drømme, og vi vil forsætte med at investere i vores akademier, så mulighederne bliver endnu bedre for at kunne forsætte både vores sportslige og menneskelige fremgang. Vi har set hele 7 akademi-spillere blive rykket op på Superliga-holdet i det forgangne år, og vi forventer at se endnu flere i fremtiden fra vores akademier i Ghana og Danmark.’

’Derudover har vi lanceret vores pige-akademi, hvor vi i dag har tre pigehold og et kvindehold i samarbejde med Farum Boldklub. At vi kan give lige muligheder for piger og drenge er noget som er essentielt for os, og vi vil forsætte med at investere i dette. Sportsligt er målet forsat at være i 3F-ligaen fra sæsonen 2019/20.’

’Når alle i FC Nordsjælland arbejder hårdt på at få forretningen til at præstere overskud, så er det vigtigt for os at pointere, at overskuddet ikke går til FC Nordsjællands aktionærer. Pengene går til at sikre klubbens drift og fremtid i form af investeringer i vores akademier. Altså at give mulighederne for fodbold og uddannelse til endnu flere piger og drenge i både Danmark og Vestafrika. Vi vil blive ved med at investere i vores vision og vores værdier.’

3. pladsen i Alka Superligaen er FC Nordsjællands bedste sæsonresultat siden 2013. To placeringer højere og 10 point og 17 mål flere end sidste år.

Du kan læse hele bestyrelsesformandens beretning for året HER