Værd at vide før aftenens kamp i Horsens

Kategorier

Bjarke Jacobsen, her i kamp mod Mathias Jensen,, spillede både U/17 og U/19 liga for FCN, inden han som senior via Helsingør, AB og Vendsyssel nu er blevet fast Superligaspiller for Horsens.

Boesenfoto.dk

FCN spiller i dag kl. 18.00 i CASA Arena i Horsens, og her er lidt statistiske vinkler på den meget vigtige kamp i Superligaens Mesterskabsspil.

Vidste du at…

.…FCN har mødt Horsens 25 gange tidligere i Superligaen. FCN har vundet 15 gange, 7 kampe er endt uafgjort og kun 3 kampe er tabt. 10 af kampene er spillet i Horsens, og her har FCN vundet 5 kampe, 4 kampe er endt uafgjort, og kun1 gang har Horsens sejret. Det enlige FCN-nederlag i Horsens daterer sig næsten præcis 10 år tilbage, nemlig den 20. april 2008.

…denne sæsons første kamp mellem de to klubber blev spillet i Horsens i 8. spillerunde, og her endte det uafgjort 2-2. Horsens førte to gange, men begge gange udlignede Emiliano Marcondes. Målet til 2-2 blev scoret i tillægstiden. Siden har FCN vundet grundspillets andet møde med hele 6-0, en historisk stor sejr for FCN.

…Horsens taber meget sjældent hjemme i CASA Arena. Kun 2 af sæsonens 14 hjemmekampe har Horsens tabt, så der venter FCN en meget svær opgave.

…kampens dommer, 42-årige Michael Johansen, er i gang med sin 11. sæson i Alka Superligaen. Han dømte senest en kamp med FC Nordsjælland, da tigrene vandt 3-1 i Parken over FCK i 18. spillerunde.

…FCN må undvære Victor Nelsson både mod Horsens og på søndag hjemme mod Brøndby, da han skal afsone to spilledages karantæne for udvisningen i søndags mod FCM.

…Horsens-spiller Mikkel Qvist har et vanvittigt langt indkast. Han kan kaste bolden helt ind i målfeltet næsten fra midterlinjen.

…umiddelbart efter FC Nordsjællands kamp i Horsens, fløjtes der op i Parken til kampen FCK-AaB, så allerede i aften har vi en ny status i tvekampen mellem FCN og FCK om bronzemedaljerne.