U/19 kom tilbage på vindersporet

Kategorier

U/19 ligaholdet vandt med 3-1 over Vejle, mens U/17 efter flere gode resultater blev afsporet i hjemmekampen mod østjyderne.

U/19 Liga: FCN-Vejle 3-1 (2-1)
Målscorere for FCN: 1-0 Magnus Wørtz. 2-1 Emeka Nnamani. 3-1 Hektor Højbjerre-Thomsen.

Efter to nederlag i træk kom FC Nordsjællands U/19 Ligamandskab igen tilbage på vindersporet mod Vejle i Right to Dream Park lørdag eftermiddag. Med 3-1 sejren har FCN igen placeret sig midt i det brede topfelt, der jagter andenpladsen efter suveræne FCM.

Forsvarspiller Magnus Wørtz viste kursen med scoringen til 1-0, og selv om Vejle svarede igen med en udligning, sørgede Emeka Nnamani, årgang 2001 spiller, for en pauseføring på 2-1. Midt i 2. halvleg blev U/17 spiller Hektor Højbjerre-Thomsen sendt på banen til debut i U/19, og han kvitterede for tilliden med scoringen til 3-1.

Næste kamp for FCN U/19 er på lørdag i Odense mod OB.

I morgen onsdag 25. april kl. 19 spiller Danmarks U/19 landshold en venskabskamp mod Tyskland i Valby Idrætspark, og her har FCN både Andreas Olsen og Nicklas Strunck Jakobsen med i truppen.

U/17 Liga: FCN-Vejle 0-5 (0-2)

FC Nordsjællands U/17 ligamandskab havde en rigtig offday i hjemmekampen mod Vejle, der storsejrede 5-0 i Right to Dream Park. U/17 mandskabet har afgivet en del spillere til større udfordringer på U/19 mandskabet, og det kunne mærkes i kampen mod Vejle, hvor det gik helt galt i slutningen af kampen.

U/17 spiller næste kamp på udebane mod Silkeborg lørdag 5. maj.

Danmarks U/17 landshold spiller EM-slutrunde i England fra 5 til 11. maj, og her har FCN tre spillere med i truppen. Det er Jacob Steen Christensen, Oliver Tølbøll Rimmen og Oliver Villadsen.