U/17 vandt over topholdet

Kategorier

FCN holder tæt kontakt til toppen i U/17 Ligaen med 2-0 over AGF, mens U/19 tabte et skridt med et 1-2 nederlag. U/16 pigerne startede sæsonen med en sejr.

U/19 Liga: FCN-AGF 1-2 (1-1)
Mål: 13. minut 0-1. 41. minut 1-1 Jacob Steen Christensen. 73. minut 2-1.

FC Nordsjælland spillede en meget god kamp og burde ikke have tabt den. Tigrene skabte chancer nok til en sejr, men effektiviteten i front var ikke god nok, og i den anden ende gav FCN alt for lette mål væk.

Cheftræner Morten Karlsen siger:

– Det var en fin kamp. AGF er en god modstander med en masse power. Derfor var der også rigtig meget intensitet i matchen, og vi fik ofte spillet fint rundt om dem. Ud fra chancernes fordeling skulle vi ikke have tabt den kamp.

FCN tabte med nederlaget et skridt i topkampen i U/19 Ligaen, men der er fortsat tæt kamp mellem nr. 2 og helt ned til nr. 8. Næste kamp for FCN er hjemme mod Vejle lørdag 21. april kl. 13.00.

U/17 Liga: FCN-AGF 2-0 (2-0)
Mål: 12. minut 1-0 Christian Kjelder Rasmussen. 25. minut 2-0 Hektor Højbjerre-Thomsen.

Inden kampen var FCK og AGF på en delt førsteplads, så det var meget flot af det unge FCN-mandskab at vinde 2-0. Sejren blev grund lagt i den første halve time, hvor tigrene bragte sig i front med 1-0 ved Christian Kjelder Rasmussen med Noah Crone som assist. Målet til 2-0 scorede netop tilbagevendte Hektor Højbjerre-Thomsen på flot forarbejde af Josef Elsubaihi.

Cheftræner Kasper Kurland siger:

– Det var en rigtig stærk præstation af drengene, der spillede koncentreret og holdt fokus hele vejen igennem. Vores presspil fungere flot, og så holdt vi endelig nullet. Det var også vigtigt at vise, at vi kan det. En rigtig fed udviklingskamp for spillerne.

FCN er nu på tredjepladsen i U/17 Ligaen, og næste opgave er udekamp mod Haderslev på lørdag.

U/16 piger elite: Ølstykke-Farum BK/FCN 0-4 (0-1)
Mål: 24. minut 0-1 Vanessa Licht. 52. minut 0-2 Signe Ulrich Mertins. 61. minut 0-3 Anna Christine Walter.75. minut 0-4 Emmi Lou McEwen.

Det var holdets første turneringskamp efter en række opløftende træningsresultater, og heldigvis blev det en god start på sæsonen med en 4-0 sejr på udebane over Ølstykke, der vandt rækken i efteråret. På den måde blev kampen et godt pejlemærke for sæsonens muligheder, men starten af kampen bar præg af nervøsitet.

Pigerne fra Farum BK/FCN havde svært ved at få gang i den vante boldomgang, og det hele blev lidt rodet med meget individuelt spil. Det hjalp dog at komme foran 1-0, og i 2. halvleg blev sammenspillet bedre og resulterede i en sikker sejr mod et mere og mere opgivende Ølstykkehold.

Næste kamp er allerede onsdag kl. 18.30 hjemme mod Team Vest.