Reserverne holdt nullet og vandt

Kategorier

Der bliver bl.a. mulighed for at gense Mads Aaquist med tigeren på brystet tirsdag eftermiddag mod Kalmar. Offensivspilleren er nemlig retur i FCN efter et lejeophold i Randers.

Boesenfoto.dk

FCN vandt 2-0 på Lyngby stadion i dagens kamp i Reserveholdsturneringen.

Søndag spillede FC Nordsjællands Superligahold sprudlende fodbold i Right to Dream Park, scorede tre flotte mål. Og tabte. Mandag var det en noget anden verden for de, der spillede kamp i Reserveholdsturneringen på et vindblæst Lyngby stadion. Spillet var langtfra berusende, og der skulle et tyndt straffespark til at sætte gang i scoringen. Men reserverne scorede to mål, holdt nullet. Og vandt.

Det var FC Nordsjællands kun anden kamp i dette forårs Reserveholdsliga, og anden gang at tigrene vandt over Lyngby. 1. halvleg lignede meget en stillingskrig, hvor begge hold var bedst til at forhindre målchancer til modstanderne. Det var virkelig småt med scoringsmuligheder. For FCN begrænsede det sig til at nærgående skud fra Oliver Angus og et farligt indlæg fra Tobias Mikkelsen. Og Lyngby havde nærmest ikke en afslutning på FCN-målet.

Victor Nelsson, der på grund af karantæne i de seneste to Superligakampe, spillede 1. halvleg på sin vante plads i forsvaret, men efter pausen blev han rykket frem på midtbanen. Og der var kun spillet fem minutter af 2. halvleg, da Nelsson blev ramt let i nærkamp i feltet og faldt. Dommeren pegede på 11 meter pletten, og Mads Aaquist udnyttede sikkert straffesparket til 1-0.

Det åbnede lidt op for kampen, som burde have været afgjort, da der i det 74. minut blev fløjtet for et noget tydeligere straffespark begået mod indskiftede Emeka Nnamani. Desværre brændte Nikolai Baden Frederiksen straffesparket, men han gjorde skaden god igen kun to minutter efter ved at score til 2-0 på en fin servering fra Tobias Mikkelsen.

Resten af kampen blev lidt rodet, men FCN havde styr på hjemmeholdet, og den ene chance, Lyngby skabte, redde Nicolai Larsen i målet med en fin parade, så den fortjente sejr kom til at lyde på 2-0.

Træner Søren Krogh siger:

– Jeg er godt tilfreds med indstillingen og presspillet. Vi havde fokus på at fastholde vores positioner og holdaftaler, og det lykkedes. det var måske ikke så sprudlende, men vi kom da til målchancer.

– Meget af det blev lige ved og næsten, men vi holdt god kontrol med kampen. Og så holdt vi nullet. Det er vigtigt, for det sker jo næsten aldrig, kommer det med et grin fra Søren Krogh.

Reserveholdskamp på Lyngby stadion 23.04.2018:
Lyngby-FCN 0-2 (0-0)
Mål: 50. minut 0-1 Mads Aaquist (straffespark). 76. minut 0-2 Nikolai Baden Frederiksen.
FC Nordsjællands startopstilling og indskiftninger:
Nicolai Larsen
Viktor Tranberg, Victor Nelsson, Lucas Bøje.
Tobias Mikkelsen, Lasse Petry, Nicklas Strunck Jakobsen, Oliver Angus.
Nikolai Baden Frederiksen, Mads Aaquist, Oliver Tølbøll.
Indskiftninger:
46. minut:
Oliver Villadsen for Tølbøll
Jacob Steen Christensen for Strunck
62. minut:
Emeka Nnamani for Petry
Kasper Jørgensen for Bøje
Magnus Wørtz of Nelsson