Nelsson: Dejligt at kunne være med igen

Kategorier

Victor Nelsson glæder sig til at komme i kamp igen efter sin karantænepause.

Boesenfoto.dk

– Man har flere nerver på, når man sidder udenfor, end når man er på banen, siger Victor Nelsson, der har afsonet to spilledages karantæne.

Da FC Nordsjælland i søndags spillede mod Brøndby foran 9.000 tilskuere i Right to Dream Park var én af dem, Victor Nelsson, der ellers normalt er indenfor linjerne. Han afsonede den anden af sine to spilledages karantæne og blev vidne til en helt fantastisk kamp, som FCN desværre tabte 3-4. Og det var hårdt at se på for spilleren, der normalt rydder godt op i luftrummet foran FC Nordsjællands mål.

Men når FCN på søndag igen møder Brøndby ude på vestegnen kan Victor Nelsson være med igen, og det glæder han sig vildt til:

– Man har flere nerver på, når man sidder udenfor, end når man selv spiller. Så det er dejligt at kunne være med igen og så i sådan en kamp. Vi ved jo, at Brøndby har høj klasse og kampene mod dem altid er noget særligt. Og denne gang bliver det sikkert med et fyldt Brøndby stadion.

– Vi scorede tre mål mod dem i søndags, og gør vi det igen, skal det give point. Der var både gode og dårlige ting i den kamp for os, og vi må prøve at tage det bedste med os. Vi kommer med ny tro på vore muligheder og masser af energi. Vi vandt to kampe i Brøndby sidste forår og kan gøre det igen, siger Victor Nelsson.

Han ærgrer sig også over, at FC Nordsjælland trods flere gode kampe kun har fået fire point ud af de første fem kampe i Mesterskabsspillet:

– Det er lidt frustrerende, for vi føler, at vi har spillet godt i flere af kampene men bare ikke har fået point nok ud af dem. Men vi må se fremad og gøre det bedre. Vi er stadig på en tredjeplads og med i alle de sjove kampe i toppen. Den sidste kamp hjemme mod FCK kan sagtens blive den afgørende om bronzemedaljerne, men lige nu glæder jeg mig bare vildt til at være med igen i Brøndby på søndag, lyder det fra en meget tændt og fodboldsulten Victor Nelsson.

Inden den kamp kan Victor Nelsson og resten af FCN-mandskabet også se Brøndby i aktion igen i aften i pokalsemifinalen mod FCM.