Kvinderne vandt på et meget sent mål

Kategorier

Efter at have været bagud 0-2 vendte Farum BK/FCN kampen og vandt 3-2 i Kvindeserien øst.

Udekampen mod FB blev meget vanskelig for det fælles kvindehold Farum BK/FCN, men det lykkedes på en meget sen scoring at hente alle tre vigtige point med hjem og dermed nu stå med seks point efter tre spillerunder.

FB lynstartede og bragte sig i front med 2-0 i løbet af bare otte minutter. Usikkerheden i forsvaret var også ved at koste endnu et mål, men så begyndte Farum BK/FCN at svare igen, og midtvejs i 1. halvleg fik Nicole Robertson reduceret til 1-2, som også var stillingen ved pausen

 

I 2. halvleg fik Farum BK/FCN lagt et rigtig godt tryk på FB, men det var svært at bryde gennem det velspillende forsvar fra FB. Først efter 84 minutters spil lykkedes det endelig at få udlignet til 2-2 ved Esther Rønn. Resten af kampen var en vild jagt på et sejrsmål, og det kom i sidste øjeblik, da Nicole Robertson fik bolden i nettet til 3-2 i det 90. minut. FB var tæt på at svare igen i tillægstiden, men Emilie Nicole Schrøder i målet klarede flot.  Efter fire minutters tillægstid fløjtede dommeren kampen af, og spillerne fra Farum BK/FCN kunne juble over sejren.

Der var fornemt besøg fra Færøerne til kampen, idet den færøske landstræner var på lægterne. Holdets næste kamp lørdag den 5. maj kl. 15.30. Her er der dømt lokalopgør mod Allerød på udebane.