Hjulmand: Hver kamp er som juleaften

Kategorier

Før den seneste hjemmekamp mod AaB havde en karantæneramt Kasper Hjulmand tid til at hilse på hos fansene i stemningsafsnittet.

Boesenfoto.dk

– Nu tager vi hul på en uge med tre spændende kampe, og vi er klar til at jagte sejren hver gang, lyder det fra FC Nordsjællands cheftræner før hjemmekampen mod FCM søndag kl. 18.

Det er kun godt en måned siden, FC Midtjylland gæstede Right to Dream Park i grundspillets næstsidste runde. Den kamp var meget lige og endte uafgjort 1-1.

– Jeg forventer også en meget tæt kamp igen. Vi har spillet mod FCM mange gange, og det er to hold, der på en måde kan lave en omvendt spejling i hinanden: Deres styrker er vores svagheder og vores styrker er deres svagheder.

– De er meget stærke i standardsituationer med Jacob Poulsen som en imponerende server og kraftfulde folk til at tage imod som stærke headere. De er dygtige og udvikler deres kvaliteter til fulde. Omvendt har vi andre styrker. Vi skal finde andre veje til at score vores mål, men har også vist, at vi kan gøre ondt på deres forsvar med vores spil, siger Kasper Hjulmand.

Han er tilbage på trænerbænken efter en enkelt dags kamppause med karantæne efter sidste sekunds nederlaget i Parken. Det blev heldigvis revancheret med en sejr over AaB sidste fredag, og nu har Kasper Hjulmand og resten af trænerteamet haft ni dage til at arbejde koncentreret med truppen. Og det giver optimisme.

– Det var en svær træningsuge op til kampen mod FCK med spillere, der kom retur fra landsholdsopgaver og savnede energi. Nu har vi kunnet arbejde som en samlet trup i en hel uge, og jeg kan roligt sige, at denne uges træninger har været markant bedre.

– Jeg føler, at vi er meget, meget klar til at jagte næste sejr og tage hul på et ugeprogram med tre kampe. Det er det her, vi har arbejdet hen imod, og hver kamp bliver som juleaften. Det hårde arbejde er gjort, og vi glæder os til de mange spændende og afgørende kampe, siger Kasper Hjulmand, der ser kampen mod FCM som en knaldhård test:

– Jeg er imponeret af, hvordan FCM bliver ved med at hive sejre hjem. Det vidner om høj moral og holde så højt et pointgennemsnit og stadig være med om pokalen. Det er også en enorm spændende tid for dem. De har vist, at de kan vinde kampe på alle mulige og mærkelige måder, men vi må prøve at slå dem med vores styrker, lyder det fra Kasper Hjulmand.