Hjulmand: FCK bliver en stor faktor i Mesterskabsspillet

Kategorier

– Det er fedt at få det hele sparket i gang med sådan en kamp, siger FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand før mødet med FCK i Telia Parken.

– Parken er et super svært sted at spille, og jeg tror, FCK bliver en stor faktor i Mesterskabsspillet. De taber nok ikke mange kampe, men vi har haft godt styr på dem i hele 2017. Det gør også, at vi tror på, at vi kan gøre det igen. Vi skal ind i Parken og vise, hvad vi står for.

Sådan lyder fra FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand efter at have fået samlet hele sin flok igen ovenpå de mange landskampe, hvor FCN har haft 15 spillere afsted på diverse landshold. Selv om FCN har vundet begge kampe mod FCK i denne sæson, 3-1 i Parken og 3-0 hjemme, har Hjulmand stor respekt for opgaven:

– FCK er ved at finde sig selv igen og har i Victor Fischer fået en legekammerat til Falk og Skov. Og så er Santander ved at komme i gang igen. Jeg ser Mesterskabsspillet som ti spændende kampe mod fem modstandere med vidt forskelligt udtryk i spillet.

– Det skal vi være forberedt på, og derfor kan der også komme flere udskiftninger på vores hold fra kamp til kamp, selv om spillerne har præsteret godt. Mange kampe bliver et taktisk spil, og vi skal forsøge at gøre det, modstanderne ikke forventer. Derfor skal vores spillere også være indstillet på, at der bliver byttet lidt rundt fra kamp til kamp, siger Kasper Hjulmand.