Benjamin: Det bliver en hæsblæsende kamp

Kategorier

Benjamin Tiedemann Hansen nåede 34 kampe for FC Nordsjælland.

Boesenfoto.dk

– Det bliver sikkert en kamp med omstilling på opstilling i højt tempo, siger FCN-forsvarer Benjamin Tiedemann Hansen før braget mod Brøndby søndag aften kl. 20 i Right to Dream Park.

Da Victor Nelsson i forrige kamp mod FCM blev ramt af et rødt kort og dermed to spilledagens karantæne, blev det Benjamin Tiedemann Hansen, der rykkede ind i det centrale forsvar i Horsens og havde en særdeles travl aften. Men det nød han:

– Det passede mig godt med alle de dueller i feltet, og jeg synes faktisk, at vi var fint indstillet overfor det, de kom med. De skabte da chancer, men egentlig var det en fin forsvarskamp af os. Desværre kom vi ikke til at spille fremad i banen, sådan som vi gerne vil. I hvert fald ikke før i 2. halvleg.

– Nu glæder vi os til en helt anden type kamp hjemme mod Brøndby. Det bliver med garanti hæsblæsende og fodbold på en helt anden måde. Det ligner omstilling på omstilling i et højt tempo, og det bliver sjovt. Vi ved godt, at det bliver svært at lukke helt af for Brøndby, men så må vi sørge for også at være skarpe foran deres mål, lyder det fra Benjamin Tiedemann Hansen, der i slutminutterne i Horsens gik med frem og fik fremtvunget det straffespark, FCN udlignede på.

Også FC Nordsjællands cheftræner, Kasper Hjulmand, glæder sig vildt til søndagens hjemmekamp mod et Brøndby-mandskab, der møder op ubesejret i 24 Superligakampe i træk. Kasper Hjulmand siger:

– Det bliver super fedt. Vi har dyb respekt for det, Brøndby har leveret. De har kun tabt to kampe og har skabt en stime af kampe som ubesejret. Der er en stærk opbygning i klubben, der har holdt fast på holdet, og alle går i samme retning. Ingen tvivl om, at vi kommer op mod en topklasse modstander, og stor ros til Alex (Brøndby-træner Alexander Zorniger, red.) for den måde, han har bygget holdet op.

– Vi spillede nogle fantastiske kampe mod Brøndby i 2017. Der er smæk på hver gang, og det er en fornøjelse at spille kampe, hvor der er to hold, der vil køre på. Vi er stadig ved godt mod og med stor tro på det, siger Kasper Hjulmand.

Det er FCN, der har tilføjet Brøndby det ene af sæsonens kun to nederlag, da tigrene vandt 3-2 hjemme over Brøndby i sæsonens 2. spillerunde.