Første pokal på plads i pigeskabet

Kategorier

Farum BK/FCN U/16 pigerne med den store pokal.

I påsken deltog Farum BK/FCN med U/16 pigeholdet i Easter Open i Holland og vandt i suveræn stil turneringen.

Pigerne fra Farum BK/FN styrede mod finalen fra første fløjt. Første kamp mod en lokal hollandsk modstander blev vundet 10-0. Anden kamp i puljen blev som oversidder, da et engelsk hold ikke mødte op. Tredje og sidste kamp blev vundet 2-1 uden at sejren på noget tidspunkt var i fare. Modstanderen var et fysisk stærkt engelsk hold.

Førstedagen blev således med Farum BK/FCN som puljevinder og lidt sparede kilometer i benene samt det eneste mål, som skulle scores mod holdet i hele turneringen.

Finalespillet på andendagen bød på modstandere fra en  Hollandsk Fodboldskole, Bradford City fra England og mindre tysk hold. Det gav overbevisende med henholdsvis 2-0, 5-0 og 4-0.

Finalen spilledes mellem andendagens to finale puljevindere (runde med første dagens 1ere og 2ere), hvor første modstander blev fundet i sidste minut mellem to engelske hold. Så vores kommende modstander fik udlignet på straffespark i den anden finalepuljes sidste spilleminut.

Farum BK/FCN havde langt flere kræfter og vandt finalen med 6-0. Altså 7 sejre og 30-1 i målscore. Holdet fik stor ros fra tilskuere og trænere turneringen igennem, og spillet bliver også bare bedre for hver kamp.

Den første pokal med FCN som en del af pigefodbolden er i skabet nu og kan ses i Farum Boldklubs mødelokale.

U/18 pigerne tabte 1-4 til stærke Rosengård.

Farum BK/FCN har også et stærkt fælles U/18 hold i kvindefodbold, og det hold gæstede i Påsken svenske Rosengård FC for at spille en træningskamp mod deres U/19 hold, der er én af de absolutte sværvægtere i Skandinavisk kvindefodbold.

Det var også en stor mundfuld for pigerne fra Farum BK/FCN, der blev presset i store dele af 1. halvleg og derfor havde svært ved at fastholde eget spil. Rosengård fik dog først scoret kort før pausen men nåede endnu et mål til 2-0 ved halvtid.

I 2. halvleg gik pigerne fra Farum BK/FCN til opgaven med fornyet tro på tingene og leverede en rigtig fin halvleg, der endte uafgjort 2-2 og altså sammenlagt med et nederlag på 2-4, der var særdeles lærerigt for holdet. Laura Juul scorede det første mål på oplæg fra Kathrine Kyhl Møller, og det andet var på et straffe sat ind af Wietz og begået mod Laura Juul. De var rigtig mange positive elementer at tage med hjem til det videre arbejde med holdet.