Yttergaard med på Norges U/21 landshold

Kategorier

Ulrik Yttergaard Jenssen spillede fuld tid for Norges U/21 landshold i tirsdags.

Boesenfoto.dk

Ulrik Yttergaard Jenssen har været fast mand hos FCN i foråret og dermed fået sig vist godt frem for den norske U/21 landsholdstræner.

21-årige Ulrik Yttergaard Jenssen skiftede ved nytår fra Tromsø til FCN, hvor han straks har fået en fast plads i startopstillingen og har spillet alle seks kampe i foråret. Dermed har Yttergaard også holdt sig inde i varmen og fået genvalg til Norges U/21 landshold, der skal spille to kampe.

Norge skal først spille en venskabskamp på udebane mod Italien torsdag 22. marts, og tirsdag 27. marts spiller Norge så en vigtig EM-kvalifikationskamp i Israel.

Ulrik Yttergaard Jenssen har været fast mand på Norges U/21 landshold gennem længere tid:

– Man håber jo altid at blive udtaget, og jeg troede selvfølgelig også på det efter skiftet til FCN. Den danske liga er bedre end den norske, så kan man klare sig her er mulighederne da større.

– Jeg synes, jeg er faldet hurtigt og godt til her i Nordsjælland, og jeg har spillet meget. Så det er bare at forsætte på samme måde, så jeg kan udvikle mig videre i den stærke danske liga, siger Ulrik Yttergaard Jenssen.

Han har stort set spillet fuld tid for FCN i forårets seks første kampe, men i de seneste tre har han været flyttet over på en lidt uvant plads i forsvarets højreside:

– Jeg regner da med, at jeg på Norges U/21 landshold skal tilbage på favoritpladsen i venstre side, men jeg har det også helt fint med at spille i højre, som jeg gør her i FCN lige nu. Det er fint at kunne spille flere positioner, siger Ulrik Yttergaard Jenssen.

Landsmanden Mathias Rasmussen hos FCN var også med i bruttotruppen til Norges kampe mod Italien og Israel, men Mathias har ikke fået valg til den endelige norske trup i denne omgang, hvis ikke der kommer efterudtagelser.