Young Guns med krudt i støvlerne

Kategorier

Mikkel Rygaard lykønsker de to unge, Nikolai Baden Frederiksen og Nicklas Strunck Jakobsen, med de to vigtige scoringer mod Silkeborg.

Foto. Rie Neuchs

To 17-årige og en 18-årig står noteret for fire af FC Nordsjællands seks mål i de seneste to kampe.

Klubbens Young Guns viser, at de har krudt i støvlerne, og især Nikolai Baden Frederiksen skyder med skarpt.

”Futte”, som han kaldes til daglig i FCN, scorede for anden kamp i træk, da han knaldede bolden i kassen til 3-0 i Randers med et pragtmål efter kun at have været på banen i fire minutter.

I kampen forinden satte Nikolai Baden også trumf på mod Silkeborg med scoringen til 3-1 kort før tid. I det hele taget har den kun 17-årige ”Futte” nu en helt fantastisk målstatistik.

I sin debut den 14. oktober hjemme mod Randers scorede han sejrsmålet til 3-2 lige før slutfløjtet. Siden er det blevet til en hel kamp i Hobro samt i alt seks kampe som indskiftet i de sidste minutter af kampene.

I alt har Nikolai Baden haft 150 minutter på banen og altså scoret 3 mål. Det er et imponerende målgennemsnit på en scoring for hvert 50. minut.

18-årige Nicklas Strunck Jakobsen har dog et endnu bedre snit. Han fik debut, da han kom på banen i tillægstiden mod OB den 16. februar. Og da han anden gang fik chancen med de sidste godt 20 minutter på banen mod Silkeborg, scorede Strunck på sin første boldberøring det meget vigtige mål til 2-1. Altså én scoring med kun i alt 22 minutter på banen i Superligaen.

17-årige Mikkel Damsgaard har spillet noget nær fuld tid i samtlige kampe i foråret efter at have fået sin debut i 6-0 sejren over Horsens den 26. november. Hans første Superliga-træffer har dog ladet vente på sig til i søndags i Randers, hvor Mikkel Damsgaard med en iskold scoring satte FCN i gang med 1-0 scoringen.

Altså i alt fire træffere fra FC Nordsjællands Young Guns i de seneste to kampe.

29 Nikolai Baden Frederiksen
Født 18.05.2000
Mål:
FCN-Randers til 3-2 i 87. minut
FCN-Silkeborg til 3-1 i 93. minut
Randers-FCN til 0-3 i 86. minut
Antal minutter i Superligaen: 150

19 Nicklas Strunck Jakobsen
Født 17.08.1999
Mål:
FCN-Silkeborg til 2-1 i 74. minut
Antal minutter i Superligaen: 22

27 Mikkel Damsgaard
Født 03.07.2000
Mål:
Randers-FCN til 0-1 i 28. minut
Antal minutter i Superligaen: 460

Kom i Right to Dream Park på søndag kl. 16.00 og se, om FC Nordsjællands Young Guns også kan få ram på topholdet FC Midtjylland. Det er kampen mellem Danmarks to bedst spillende og mest scorende mandskaber, og du kan købe din billet HER