Sprudlende reserver lammede Lyngby

Kategorier

Mathias Rasmussen var i hopla og scorede hattrick mod Lyngby.

Boesenfoto.dk

FCN-reserverne viste masser af energi og med en helstøbt holdindsats leverede de en storsejr på 7-1 over Lyngby.

Det lignede til tider ren legestue, men på den gode måde, for det var ikke hæl og tå men derimod koncentreret spil i en højhastighed, som Banedanmark kunne lære noget af. Med hårde flade pasninger langs græsset skabte FCN den ene oplagte scoringschance efter den anden.

Et meget ungt Lyngby-mandskab blev straks fra start overfaldet i et stormløb, som gæsterne nærmest mirakuløst slap uskadt fra indtil det 17. minut, hvor stopper Benjamin Tiedemann Hansen rykkede med helt frem i feltet og headede indlægget fra Mads Aaquist i nettet til 1-0.

Forinden havde FCN haft åbne chancer til tre fire mål, men da der først blev skudt hul i Lyngby, gik det stærkt, og det blev 3-0 inden pausen på to pragtmål. Først knaldede Mathias Rasmussen bolden helt op i det nærmeste målhjørne på et direkte frispark, og lidt efter tog Viktor Tranberg et ryk helt frem til skud og hamrede bolden i kassen.

Det samme kampbillede fortsatte i 2. halvleg, hvor Lyngby blev udspillet på kryds og tværs. Mathias Rasmussen viste igen skarphed med en klinisk scoring i det 51. minut og fem minutter senere, var det Andreas Olsen, der kringlede bolden udenom Lyngby-keeperens rækkevidde til 5-0.

Mads Aaquist øgede til 6-0, og Mathias Rasmussen fyrede igen af fra distancen til 7-0 med ti minutter igen, og han scorede dermed hattrick. Alligevel var det gæsterne fra Lyngby, der fik sat punktum med en trøstscoring til 1-7 godt fem minutter før tid til stor ærgrelse for FCN-holdet, der trods den store føring gerne ville have holdt rent bur.

Der var også store smil i omklædningsrummet, hvor træner Søren Krogh sagde:

– Det var en fed kamp, hvor vi viser masser af energi hele vejen igennem og fremstår som en sammentømret enhed. Det var et meget levende hold med det rigtige FCN-udtryk, vi så i dag.

– Der var bolderobringer højt på banen hele tiden, og det var virkelig opløftende at se vores defensiv bidrage med så meget. Stopperne turde gå med frem og støtte højt på banen. Vi spillede uden hæmninger, og spillerne løste situationerne godt over hele banen.

– Den eneste mangel i dag var skarpheden tæt foran deres mål. Vi er for dårlige til at komme med ind i feltet til afslutninger på de mange indlæg, vi fik skabt ved at spille bag om deres forsvar. Får vi det med, laver vi mange flere mål, lyder det fra Søren Krogh.

Reserveholdskamp 19. marts i Right to Dream Park:

FC Nordsjælland-Lyngby 7-1 (3-0)
Mål: 17. min. 1-0 Benjamin Tiedemann Hansen. 33. min. 2-0 Mathias Rasmussen. 40. min. 3-0 Viktor Tranberg. 51. min. 4-0 Mathias Rasmussen. 56. min. 5-0 Andreas Olsen. 69. minut 6-0 Mads Aaquist. 81. min. 7-0 Mathias Rasmussen. 84. min. 7-1.

FC Nordsjællands startopstilling i 3-4-3 formation og indskiftninger:

Nicolai Larsen
Benjamin Tiedemann Hansen, Magnus Wørts, Viktor Tranberg.
Tobias Mikkelsen, Mads Aaquist, Lasse Petry, Oliver Angus.
Andreas Olsen, Nikolai Baden Frederiksen, Mathias Rasmussen.

Indskiftet i det 77. minut:
Frederik Juul Christensen, Teodor Foss, Lucas Bøje, Joachim Rothmann og Emeka Nnamani i stedet for: Mads Aaquist, Andreas Olsen, Nikolai Baden, Oliver Angus og Mugnus Wørts.