Værd at vide før dagens kamp

Kategorier

Nikolai 'Futte' Baden Frederiksen her efter sit sejrsmål mod Randers FC.

Foto:Rie Neuchs

FCN spiller i dag kl. 14 på udebane mod Randers, og her er lidt statistiske vinkler på den spændende Superligakamp:

Vidste du at…

…FCN og Randers har mødt hinanden 33 gange i Superligaen, og samlet set har FC Nordsjælland vundet 11 gange, 13 kampe er endt uafgjort, mens Randers har vundet 9 gange. 15 af kampene er spillet i Randers, og her har FCN kun vundet 3 gange, 4 kampe er endt uafgjort, og 8 gange har Randers vundet foran eget publikum.

…denne sæsons første kamp mellem de to hold blev spillet i 12. runde og gav en sejr til FCN på 3-2 i en kamp, hvor FCN var bagud 1-2, men fik kampen vendt og vandt på et sent sejrsmål af Nikolai Baden Frederiksen.

…Nikolai Baden Frederiksen udover sejrsmålet sidst mod Randers også scorede til 3-1 i torsdagens 3-1 sejr over Silkeborg. Dermed har ”Futte”, som han altid kaldes, scoret to mål på i alt 143 minutters optræden i Superligaen fordelt på seks kampe som indskifter.

…Ernest Asante i torsdags mod Silkeborg scorede sit første mål i foråret og dermed nu er oppe på 13 sæsontræffere. Emiliano Marcondes er med 17 mål fortsat topscorer i Superligaen, selv om han ved nytår skiftede til engelske Brentford.

…de tre mål, FCN scorede mod Silkeborg, igen gør tigrene til Superligaens suverænt mest scorende med i alt 58 mål i sæsonens første 23 kampe. Det er over 2½ mål i snit pr. kamp.

…dagens dommer, 35-årige Jørgen Daugbjerg Burchardt, er i gang med sin 4. sæson som Alka Superliga dommer. Han dømte senest en kamp med FC Nordsjælland i 11. spillerunde, hvor FCN vandt det første El Plástico i Silkeborg med 4-2.

…FCN i dette forår har udlejet unge Jakob Johansson til Randers, hvor han har fået en del spilletid og i dag altså kan stå overfor sine gamle klubkammerater.