Træneruddannelsen kom godt igang

Kategorier

52 trænere fra 20 forskellige klubber fik ny inspiration af tre toptrænere fra FCN på første modul.

FCN Træneruddannelse 2018 består af i alt otte moduler fordelt med fire i foråret og de resterende fire i efteråret. I lørdags var der så første modul i Right to Dream Park, hvor de 52 tilmeldte trænere havde Superligaen i teori og praksis på programmet.

Trænerne er fra 20 forskellige klubber, og de fik inspiration fra FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand, assistentræner Søren Krogh samt Performance analyst José Martinez, der alle normalt arbejder med Superligaholdet i FCN og med at forme talenterne i klubbens stærke Akademi.

Næste modul er allerede nu på lørdag 24. marts, hvor teknisk direktør Flemming Pedersen og cheftræner for U/17 Liga, Kasper Kurland, vil lære fra sig om spillestil og træningsmetodik.