Superliga-truppen på Louisiana besøg

Kategorier

Der er gået Picasso i Superliga-truppen efter at holdet i sidste uge var på besøg på Louisiana for at udvide horisonten og blive trukket ud af den normale komfortzone der ofte handler om fodbold.

Arbejdet med at udvikle den enkelte spillers karakter, og dermed styrke den enkeltes spillers evner på og udenfor banen har altid været et vigtigt element i arbejdet med spillerne i FC Nordsjælland. Bogen & Bolden-visionen har været højt værdsat i mange år, og den har fået et yderligere løft siden FC Nordsjælland fik nye ejere tilbage i december 2015. Det betød at FCN blev en del af Right to Dream organisationen, og siden da har akademiet i Farum arbejdet med Character development, som er kernen i filosofien hos Right to Dream.

Alle har ret til at drømme, men vi ved også, for at det kan lykkes kræver det nogle robuste ledere, som har evnerne til at stå imod de hårde tider som alle mennesker vil opleve på og udenfor banen.

Netop derfor har Right to Dream udviklet et formaliseret Character Development-program, som bruges af hele organisationen. Der arbejdes med at skræddersy sessions, således at de bliver kulturelt relevante og specifikke for spillerne, som via besøgene i Ghana stifter bekendtskab med en anden kultur end deres egen i en tidlig alder.

Netop det arbejdet med at udvide sin horisont og bevæge sig udenfor sin komfortzone var overvejelserne for at besøge Louisiana og dermed udfordre spillerne til at blive vise nogle andre evner end dem de normalt viser på fodboldbanen.

Du kan ovenfor se hvordan det forløb da spillerne besøgte Louisiana.