Strunck: Dejligt at score så afgørende et mål

Kategorier

Nicklas Strunck Jakobsen har scoret sit første Superligamål til 2-1 på sin første boldberøring i kampen.

Foto: Rie Neuchs

18-årige Nicklas Strunck scorede det meget vigtige mål til 2-1 på sin allerførste boldberøring i kampen.

Da Silkeborgs målmand fik rødt kort, valgte cheftræner Kasper Hjulmand at sende 18-årige Nicklas Strunck Jakobsen på banen, inden frisparket blev taget, og det gav straks gevinst. Strunck var først på riposten og fik scoret sit første mål i Superligaen:

Nicklas Strunck fik debut i tillægstiden i sidste hjemmekamp mod OB, så det var kun han anden kamp, og den unge spiller var naturligvis lykkelig over sejren og den meget afgørende træffer:

– Det var mit allerførste touch i kampen og mit første Superligamål. Jeg stod det helt rigtige sted til riposten, men bolden kom i så høj en bue, at jeg ikke rigtig kunne få ram på den. Men jeg prøvede alligevel at skyde første gang, og et mål et jo et mål.

– Det er sådan en dejlig følelse at kunne være medvirkende til sejren. Men det er helt vanvittigt, at vi ikke scorer flere mål i den kamp. Der var så mange chancer, at der slet ikke burde have været spænding så længe, lød det fra en jublende glad Nicklas Strunck i omklædningsrummet.

Magnus Kofod Andersen lavede en fornem assist til Asantes mål til 1-0, og han var meget tæt på også at score sit første Superligamål nogensinde, men måtte se sit forsøg prelle af på overliggeren:

– Jeg vil så gerne lægge på mit spil, at jeg bliver mere afgørende, så det var dejligt at få lavet en assist. Men jeg ville også gerne have scoret, men det var overligger ud i dag. Ellers havde det været helt perfekt, men jeg giver ikke op. Målet skal nok komme.

– Det røde kort gav os mange flere offensive muligheder. De skulle jo frem og satse, selv om de var i undertal, og det gav så mange chancer, at vi burde have lukket kampen noget tidligere. Men det er lige meget nu. Vi fik sejren, og det er det vigtigste, siger Magnus Kofod.