Opløftende indsats gav kryds i Malmø

Kategorier

Ibrahim Sadiq startede scoringen i Malmø.

Foto: fcn.dk

FCN havde tirsdag taget turen over sundet for at spille træningskamp mod Malmø FF, og det blev en opløftende kamp, hvor flere spillere fra Superliga-holdet og Akademiet fik mange minutter i benene. Spillet flød godt i mange perioder, og FCN kunne have vundet kampen, da der blev skabt mange chancer.

Det var dog hjemmeholdet der var farligst i indledningen, og Nicolai Larsen måtte hive en flot refleks redning ud af ærmet, da han fra tæt hold snuppede et hovedstød under overliggeren.

FCN-holdet fik spillet sig ind i kampen og efter 18 minutter driblede Mohammed Kudus på tværs af banen, og med en perfekt bold indenom forsvaret til Ibrahim Sadiq blev til en 1-0 føring. Sadiq driblede mod målet og sparkede fladt langs jorden i modsatte side til scoring.

Malmø FF fik dog udlignet, da den tidligere svenske landsholdsangriber Marcus Rosenberg scorede på flot vis. Et indlæg fra svenskernes venstre blev sparket ind med hælen på ægte ’Zlatansk’ vis uden chance for Nicolai Larsen i målet.

FCN bød sig ind med flere gode angreb, men føring kom lidt atypisk efter et frispark midt på banen, som Tobias Mikkelsen tog sig. Mikkelsens indlæg til midt i feltet blev headet ind af en forsvarer fra Malmø FF til 2-1 føringen.

Det betød at FCN gik til pause med en føring, og selvom FCN havde mange gode angreb i 2.halvleg og fik testet den svenske keeper, så var Marcus Rosenberg farlig i modsatte ende.

I 74 minut blev det også til en ny udligning, da Rosenberg steg til vejrs og kom klart højst på et hjørnespark, som han pandede ind i hjørnet til 2-2.

Slutningen af kampen gav et FCN-hold som pressede på og med lidt mere skarphed var det blevet til flere mål.

Startopstilling:
Nicolai Larsen
Benjamin Tiedemann
Viktor Tranberg
Maxwell
Tobias Mikkelsen
Lasse Petry
Nicklas Strunck
Oliver Angus
Ibrahim Sadiq
Mohammed Kudus
Nikolai Baden Frederiksen

Bænken:
Rasmus From
Andreas Olsen
Marcus Gudmann
Kelvin Ofori
Oliver Angus
Abu Francis
Emeka Nnamani
Oliver Villadsen