Nelsson: Det giver et boost af selvtillid

Kategorier

Victor Nelsson højt til vejrs for at fejre en FCN-scoring sammen med holdkammeraterne i Randers

Foto: Getty Images

– Nu glæder jeg mig helt vildt til kampen mod FC Midtjylland på søndag, lyder det fra FC Nordsjællands krumtap i forsvaret, Victor Nelsson.

Der var naturligvis stor jubel i FCN-lejren, da kampen på et vanskeligt spilunderlag i Randers var veloverstået. De tre point blev høstet på professionelt arbejde, og selv om spillet ikke altid var lige prangende, holdt samtlige mand så højt et niveau, at Randers reelt aldrig truede sejren.

For forsvarsspiller Victor Nelsson betød det også meget, at sejren kom til at lyde på 3-0, da det er så sjældent, at FCN holder rent bur:

– Clean sheet vil altid være ekstra vigtigt for målmænd og forsvarsspillere, og dem har vi jo ikke haft for mange af. Det giver et boost af selvtillid og det er noget, der er krudt i. Så nu glæder jeg mig helt vildt til hjemmekampen mod FCM på søndag, lyder det fra Victor Nelsson, der hele tiden havde i bevidstheden, at et gult kort kunne koste ham topkampen.

– Man kan ikke løbe og tænke på det, men alligevel var det lidt i baghovedet, at jeg ikke måtte lave noget til advarsel. Heldigvis kom der aldrig sådan nogle situationer. Jeg vil kalde det en god dag på kontoret. En dejlig sejr på en svær bane, mod et fint Randers-hold, der kæmpede godt.

– Vi leverede en solid holdindsats, men kom til tider til at spille mere med lange bolde, end vi normalt gør.  Vi var rigtig tilfredse med 1. halvleg, men vi havde det lidt svært i starten af 2. halvleg. Heldigvis scorede vi mål på rigtig gode tidspunkter. Og så to mål af to 17-årige spillere. Det er fantastisk, lyder det fra 18-årige Victor Nelsson.

Også træner Kasper Hjulmand var også godt tilfreds med kampens forløb:

– Vi kan spille bedre fodbold, men det var en topprofessionel indsats, og jeg er meget stolt over det solide bundniveau, drengene lagde for dagen, lød det anerkendende fra cheftræneren.

Både Kasper Hjulmand og anfører Mathias Jensen blev også hyldet af publikum i Randers med blomster før kampen for titlerne som Årets Træner og Årets Talent ved Dansk Fodbold Award fredag aften.