Kvinderne fik en sejr i første kamp

Kategorier

Foto: Jens Langkilde

Farum BK/FCN vandt 3-1 i sæsonpremieren hjemme mod Østerbro IF i Kvindeserie øst.

FC Nordsjælland er gået meget aktivt ind i kvindefodbold og satser på at være med på højeste plan i både senior, U/18 og U/16 i løbet af få år.

Farum BK/FCN havde lørdag sæsonpremiere med seniorholdet i Kvindeserie Øst pulje 1, og det blev til en sejr på 3-1 hjemme over Østerbro IF i en kamp, hvor gæsterne ellers kom foran 1-0 i det 27. minut. Heldigvis svarede Farum BK/FCN hurtigt igen, da Nicole Robertson og Asla Johannesen kombinerede sig igennem, og sidstnævnte udlignede til 1-1.

Farum BK/FCN forsøgte hele kampen at holde et tryk på gæsteholdet i Right to Dream Park, og det lykkedes fint. To gange midt i 2. halvleg gav det også bonus i form af scoringer ved Asla Johannesen og Sabrina Jonassen, så facit blev en fortjent sejr på 3-1.

Træner Thøger  Østberg:

– Der var nerver på i sæsonpremieren. Det kunne man mærke på spillerne, og man kunne også se det på spillet, der aldrig blev så sprudlende. Men når spillet ikke fungerer optimalt, er det godt, at holdet kæmper sejren hjem. Det var en vigtig sejr, hvor der virkelig blev arbejdet for hele tiden at holde Østerbro under pres.

– Tak for opbakningen fra tilskuerpladserne, siger Thøger Østberg, der håber på støtte igen i næste hjemmekamp lørdag 14. april kl. 15.00.