Kasper Hjulmand slutter sig til Common Goal

Kategorier

FC Nordsjællands Cheftræner bliver nu FC Nordsjællands andet medlem af den globale velgørenhedsorganisation Common Goal, der med støtte og penge fra aktive i professionel fodbold yder bidrag til fodboldprojekter i hele verden.

For godt tre måneder siden blev FC Nordsjællands målmand, Runar Alex Runarsson, den første fra Alka Superligaen, der meldte sig ind i Common Goal. Nu har Cheftræner Kasper Hjulmand valgt at gøre det samme.

’Jeg har været træner i mere end 20 år, og før det spillet selv. Fodbolden har givet mig alt og jeg har lært utroligt meget gennem fodbolden. Jeg føler et ansvar og en forpligtelse til at give noget tilbage, og netop dette projekt har et potentiale til at gøre en kæmpe forskel, da vi kan gøre det i fællesskab.’

’Fodbold har en fantastisk kraft i mennesker i hele verden og vores sport kan virkelig gøre en forskel, især hvis vi samler kræfterne. Og derfor er der heller ikke noget mere naturligt for mig, end at blive en del af denne fantastiske bevægelse, som Common Goal er. Det passer perfekt med det, jeg føler, jeg står for som menneske og det miljø, jeg er en del af til hverdag i FCN,’ siger Kasper Hjulmand.

FC Nordsjællands Cheftræner slutter sig dermed bl.a. til sin trænerkollega Julian Nagelsmann i TSG Hoffenheim og spillere som Giorgio Chiellini i Juventus og spanske Juan Mata i Manchester United, der var med til at etablere Common Goal og er organisationens frontfigur.

Ved at slutte sig til Common Goal vælger man at donere minimum 1% af sin løn til organisationen, som formidler resurserne videre til fodboldprojekter samt projekter som støtter FN´s 17 mål for bæredygtig udvikling over hele verden. Alle med det formål at forbedre levestandard, vilkår og muligheder. Du kan læse mere om Common Goal her.

I FCN er der stor glæde over Kasper Hjulmands valg.

’ Vi er enormt stolte over, at Kasper har truffet denne beslutning, og vi vil gerne lykønske ham med den. Vi har et godt indtryk af Common Goal allerede gennem Alex Runarssons medlemskab, og i FC Nordsjælland arbejder vi med flere af de samme værdier og mål, som Common Goal også har, hver eneste dag,’ siger administrerende direktør Søren Kristensen.

Kasper Hjulmand er torsdag i Manchester for at mødes med Juan Mata i anledning af dagens nyhed.