Hjulmand: 10 fede kampe venter

Kategorier

Cheftræner Kasper Hjulmand glæder sig til de kommende og afgørende kampe i Mesterskabsspillet, hvor han ser frem til mange tilskuere på tribunerne og opgør hvor alle mandskaber kun ønsker at angribe fra første fløjt.

’Vi glæder os meget, der venter 10 fede kampe forude med nogle rigtig spændende udfordringer, som også byder på vidt forskellige typer af spillestile. Det vil kun gøre spillerne dygtigere at de kan blive bedre til at håndtere den variation der ligger i at møde modstandere der gør det på forskellige måder.’

Allerede i første kamp venter en stor udfordring når tigerne skal en tur til Telia Parken for at møde FC København. Seneste opgør derinde resulterede i en fremragende FCN-kamp, som gav en 3-1 sejr på mål af Karlo Bartolec, Emiliano Marcondes og Mads ’Mini’ Pedersen.

’Det bliver alle kampe med fart på, og vi kan jo bare kigge frem mod første opgør mod FCK. Det er altid kampe med høj intensitet, og jeg kan love dig for at vi glæder os som små børn til at angribe dem i det første opgør. En fed udfordring’, fortæller Kasper Hjulmand.

Du kan købe dig en plads til alle hjemmekampene i Right to Dream Park ved at investere i et sæsonkort til de 5 hjemmekampe. Det kan du gøre HER.