FCN tog tre priser ved Dansk Fodbold Award

Kategorier

Foto: Getty Images

Kasper Hjulmand blev kåret som Årets Træner, Mathias Jensen som Årets Talent og Emiliano Marcondes som den bedste Superligaspiller i 2017.

Dansk Fodbold Award 2018 blev i aften afholdt i Herning i forbindelse med DBU’s årlige repræsentantskabsmøde, og selv om det denne gang ikke var TV-transmitteret, blev der uddelt alle de vante priser som fejring af fodboldåret 2017.

Og det var et rigtigt godt år for FC Nordsjælland, der var næstbedste mandskab målt over hele kalenderåret. Det kom også til at afspejle sig ved Dansk Fodbold Award, hvor FCN satte sig på tre af de mest prestigefyldte priser.

Kasper Hjulmand blev kåret som Årets Træner for sit fantastiske arbejde med at forme det unge FCN-mandskab, så det nu igen er en del af dansk fodbold top. Kasper Hjulmand blev også kåret som Årets Træner, da FC Nordsjælland i 2012 tog DM-titlen, og nu får han altså for anden gang sit navn på den pokal efter at være vendt tilbage som træner i FCN fra januar 2016.

Den nu 22-årige Mathias Jensen fik sit helt store gennembrud i 2017, hvor han fra årets start slog igennem med sit kreative spil som fast mand på FC Nordsjællands velfungerende midtbane. Det gav Mathias Jensen billet til Danmarks U/21 landshold ved sommerens EM-slutrunde og her i efteråret er han blevet anfører for U/21 landsholdet, ligesom han også er blevet anfører for FCN, hvor han nu er styrmand med med nr. 10 på ryggen. Mathias Jensen modtog fortjent hæderen som Årets Talent.

10-tallet har Mathias Jensen overtaget fra Emiliano Marcondes, som ved nytår blev solgt til Brentford i England efter et helt fantastisk 2017. Emiliano Marcondes blev ved Dansk Fodbold Award kåret som Årets Superligaspiller. Han nettede hele 24 gange i Superligaen i året 2017, og alene de 17 scoringer i efteråret gør fortsat Emiliano Marcondes til topscorer i Superligaen i indeværende sæson. To gange i 2017 blev Emiliano Marcondes kåret som månedens spiller.

Det er tre store priser, der gik FC Nordsjællands vej ved Dansk Fodbold Award, og det vidner om det utroligt gode arbejde, der lægges i træningen i Right to Dream Park hver eneste dag.  Hårdt og målrettet arbejde betaler sig.