FC Nordsjælland søger kundeservice-medarbejdere

Kategorier

Foto: Rie Neuchs

FC Nordsjælland er på jagt efter efter engagerede medarbejdere, der ønsker at skabe den bedst mulige oplevelse i det øjeblik, du ankommer til Right to Dream Park.

Som kundeservice-medarbejder findes du på vores stadions indgange, hvor du skal være med til at gøre det nemmere at komme til Right to Dream Park. Vi vil gøre, hvad vi kan, for at byde vores gæster velkommen samt give dem gode oplevelser og en service, der matcher gæsternes forventning.

Er du fyldt 18 år har du mulighed for at søge stillingen. Det er vigtigt, at du har lysten til at arbejde, samt lysten til at blive udfordret. Arbejdsopgaverne vil bestå i at kunne være behjælpelig ved alle givne situationer, der omhandler billetter og sæsonkort på en kampdag. Den nødvendige viden for at kunne håndtere disse opgaver, vil blive gennemgået på et informationsmøde inden opstart.

Arbejdstiden er bestemt ud fra kamptidspunkterne.

I FC Nordsjælland søger vi rigtig gerne unge mennesker, som vil have ansvar og medindflydelse på deres arbejde. Dette er en nødvendighed for at kunne begå sig som kundeservicemedarbejder, da mange af de situationer, der vil opstå, skal håndteres på egen hånd.

Har du lyst til at være en del af FC Nordsjælland og være med til at gøre det til en oplevelse for vores gæster at komme til superliga fodbold, så send en ansøgning til Mads Boas Nørkjær på mail: mbn@fcn.dk

I din ansøgning skal du fortælle lidt om dig selv som person, eventuelle tidligere eller nuværende arbejdspladser/opgaver, alder og hvor du bor. Du skal vedhæfte et billede i din ansøgning.

Ansøgningsfristen er hurtigst muligt.