En runde uden point til U-holdene

Kategorier

Andreas Olsen reducerede for FCN til 1-2 kort før slutfløjtet.

Både U/17 og U/19 Ligamandskaberne måtte se sig slået i lørdagens udekampe mod FCK.

U/19 Liga: FCK-FCN 2-1 (0-0)
Mål: 59. minut 1-0. 65. minut 2-0. 90. minut 2-1 Andreas Olsen.

Det var anden gang i dette forår, at de to hold mødtes. FCN vandt det første møde, som var en pokalkamp på hjemmebane, men i lørdagens Ligaopgør i Frederiksberg trak FCK det længste strå i en match, der igen var meget tæt.

De to hold var meget jævnbyrdige, og der blev ikke levnet plads til mange målchancer. Efter en målløs 1. halvleg, fik FCK gang i scoringen efter en times spil, og kort efter blev det også 2-0 til hjemmeholdet. FCN kæmpede for at komme tilbage i kampen, men reduceringen til 1-2 kom først i tillægstiden, da Andreas Olsen fik scoret på oplæg fra Oliver Tølbøll Rimmen.

Cheftræner Morten Karlsen så trods nederlaget også mange positive ting:

– Jeg synes, det var en meget jævnbyrdig kamp, og faktisk spillede vi lidt bedre, end vi gjorde i pokalkampen, som vi vandt. Jeg så nogle gode ting og en udvikling i holdet, men FCK lavede nogle gode mål. Og vi skal arbejde med at skabe mere kvalitet i afslutningsspillet.

Da Danmarks U/19 landshold nu skal spille Elite-round, skal FCN U/19 ikke i kamp igen før lørdag 7. april kl. 13.00 hjemme mod AGF.

U/17 Liga: FCK-FCN 6-1 (2-0)
Målscorer for FCN: Andreas Bredahl.

Kampen var meget mere lige, end cifrene antyder, men nederlaget blev så stort, fordi FCN efter pausen gav alt for mange chancer væk. I første halvleg havde FCK et lille overtag i spillet men større effektivitet og kunne gå til pausen med en føring på 2-0, selv om FCN også skabte flere oplagte målchancer.

Det blev også 3-0 til FCK i 2. halvleg, inden det lykkedes Andreas Bredahl at få reduceret til 1-3 for FCN. Et forsøg på at skifte system gav dog herefter alvorligt bagslag for FCN, der slet ikke kunne holde kvalitet i forsvarsspillet, så FCK med tre yderligere scoringer kunne sikre en storsejr.

Næste kamp for FCN U/17 er ude mod HB Køge lørdag 17. marts kl. 12.00.