Damsgaard: I det meste af kampen er vi bedre end dem

Kategorier

Mikkel Damsgaard dækker sin bold fremragende af og var meget tæt på at blive matchvinder kort før tid.

Boesenfoto.dk

FCN-spillerne var skuffede efter 1-1 kampen mod FCM, for der var chancer nok til en sejr over topholdet.

Cheftræner Kasper Hjulmand gav sine spillere stor kredit for indsatsen og en rigtig solid præstation, men skuffelsen over “kun” at få 1-1 mod topholdet var også let at spore.

Mikkel Damsgaard havde en stor chance for at blive matchvinder ti minutter før tid:

– Jeg ærgrer mig da over, at jeg ikke fik scoret på den chance. Bolden fra Mini lå rigtig godt, og jeg fik drejet mig helt fri, men desværre fik jeg ikke ordentligt ramt på den med venstrebenet i afslutningsøjeblikket. Jeg synes, at vi er bedre end dem i det meste af kampen, så vi er da lidt skuffede lige nu.

– Vi opgav heller aldrig at få et sejrsmål og jagtede det lige til det sidste. Vi går altid efter at have bolden meget, og især her på hjemmebanen uanset, hvem vi møder. Det havde vi også i dag, og vi viste, at vi sagtens kan være med mod de bedste. Nu glæder vi os bare til at møde dem igen to gange i slutspillet, siger Mikkel Damsgaard.

Victor Nelsson styrede igen forsvaret med mange gode indgreb, og han syntes også, at uafgjort var i underkanten af det fortjente:

– Vi spiller langt bedre end dem, og vi ville så gerne have vundet den kamp. Vi blev også ved til det sidste og havde chancerne til en sejr. Men nu bagefter må vi fokusere på, at vi leverede en solid præstation, og vi gav ikke mange chancer væk.

– Vi har haft fokus på en forbedret defensiv her i foråret, og jeg synes, at vi i dag viste en stærk organisation og stod solidt hele vejen igennem. Holdet arbejdede godt sammen, og det skal vi bygge videre på, lyder det fra Victor Nelsson.