Asante: Helsingørs spil mod FCK var en advarsel

Kategorier

Ernest Asante scorede i søndagens topkamp mod FCM sit sæsonmål nr. 14.

Boesenfoto.dk

Ernest Asante scorede kampens enlige mål, da FCN hjemme vandt 1-0 over Helsingør, og ghaneseren forventer en svær opgave i Helsingør.

– Jeg så Helsingørs kamp mod FCK i Parken i mandags, og deres spil i den kamp gav os en advarsel om, hvad der venter på søndag. Det bliver svært på deres bane, og vi skal være helt på toppen som hold for at vinde.

Sådan lyder det fra Ernest Asante, der var matchvinder, da de to klubber mødtes for første gang nogensinde i Right to Dream Park i 6. spillerunde. FCN vandt en smal 1-0 sejr, og Asante er dermed den eneste FCN-spiller, der har scoret mod Helsingør. Han havde chancen for endnu en træffer i den kamp på straffespark kort tid efter 1-0 målet men skød desværre forbi fra 11 meter pletten.

– Jeg husker godt den kamp. Vi spillede rigtig godt og havde chancer til en del flere mål, bl. a. mit straffespark, så den burde ikke have været spændende helt til slut. Vi skulle have vundet større, men det bliver nok en meget anderledes kamp, vi kommer til at spille i Helsingør.

– De har mange gode spillere og lidt en spillestil som os. Vi skal ikke give for mange chancer væk, for de er målfarlige nok. Det viste de mod FCK, og det er måske en fordel for os, at vi lige fik set det. Vi skal præstere på vores topniveau for at vinde, og det er en vigtig kamp for os. Vi har brug for også at få de tre point med til Mesterskabsspillet, siger Ernest Asante.

Den lynhurtige ghaneser har scoret i FC Nordsjællands seneste to hjemmekampe i træk og er nu oppe på 14 sæsontræffere, kun tre mindre end Emiliano Marcondes, der stadig er Superliga-topscorer, selv om han skiftede til engelske Brentford ved nytår.

Hvis Ernest Asante igen lige rammer en målstime, kan han blive et godt bud på sæsonens Superligatopscorer, men han fokuserer mere på holdet og vigtige point til FCN.