Værd at vide før dagens kamp

Kategorier

Mathias Jensen spillede kamp nr. 50 for FCN i søndags og hyldes med blomster før kickoff i dag.

Boesenfoto.dk

FCN tager i aften kl. 19.00 imod OB i Right to Dream Park. Her er lidt statistiske vinkler på den spændende kamp:

Vidste du at…

…FCN og OB har mødt hinanden 45 gange i Superligaen, og samlet set har FCN 14 sejre, 8 kampe er endt uafgjort og 23 gange har OB vundet. 20 af kampene er spillet i Right to Dream Park, og her er facit helt lige med 8 sejre til hver klub og 4 uafgjorte kampe.

…FCN vandt 2-1 i de to klubbers seneste møde, som var sæsonpremieren i Odense den 17. juli. Målscorere for FCN i den kamp var Ernest Asante og Karlo Bartolec, og sejren var samtidig et brud på en lang negativ stime mod fynboerne. Forinden havde OB nemlig vundet 7 kampe i træk.

…kampens dommer, 34-årige Mads-Kristoffer Kristoffersen, er i gang med sin 7. sæson i Alka Superligaen. Det er første gang i denne sæson, at han dømmer en kamp med FC Nordsjælland.

…Mathias Jensen spillede sin kamp nr. 50 ude mod SønderjyskE i forårspremieren, og FCN-anføreren hyldes umiddelbart før kickoff med blomster for sit jubilæum. FCN Shoppen fejrer det med 50% rabattilbud på en række udvalgte varer i dag.

…FCN i denne uge skrev en 3½ årig kontrakt med Mikkel Rygaard, og den tidligere Lyngby-profil kan allerede få sin debut med tigeren på brystet i dagens kamp mod OB.

…hjemmebanen igen er ved at blive som en fæstning for tigrene, der kun har tabt én af de 10 kampe i Right to Dream Park i denne sæson.

…FCN gav kamptid til 24 spillere i efteråret i Superligaen. Kun målmand Alex Runarsson spillede alle 1710 minutter, men både Karlo Bartolec, Emiliano Marcondes, Mathias Jensen og Victor Nelsson var tæt på med mellem 1620 og 1700 minutter på banen.

…stemningen har fået et løft på FC Nordsjællands fantribune, der har skiftet navn til JH Container Tribunen og er blevet farverigt dekoreret.  Også den modsatte tribune, der huser gæsteholdets fans, har fået nyt navn og look. Den hedder nu Seas-nve Tribunen.

…der før kampen er fakkeloptog fra Farum Midtpunkt kl. 17.30, hvor fansene vil få udleveret billetter og sammen med FCN-spillere vil gå gennem byen til stadion for at markere forårspremieren. Læs mere HER