Værd at vide før dagens kamp

Kategorier

Målmand Alex Runarsson var den eneste FCN-spiller, der var på banen i samtlige minutter for FCN i efteråret.

Boesenfoto.dk

FCN har forårspremiere i dag kl. 16 i Haderslev, og her er lidt statistiske vinkler på udekampen mod SønderjyskE.

Vidste du at…

…FCN og SønderjyskE har mødt hinanden 32 gange i Superligaen, og samlet set er FCN bedst med 14 sejre, mens SønderjyskE har vundet 11 gange, og 7 kampe er endt uafgjort. 13 af kampene er spillet i Haderslev, og her har FCN vundet 6, mens 2 er endt uafgjort og 5 med sejr til sønderjyderne.

…sidst FCN gæstede Sydbank Park i Haderslev var i forårets Mesterskabsspil, hvor FCN tog en solid sejr på 4-1 med sig hjem. Siden har holdene mødt hinanden i Right to Dream Park i denne sæsons 10. spillerunde, hvor det lykkedes SønderjyskE at udligne til 2-2 fem minutter inde i tillægstiden.

…Både FCN og SønderjyskE var med i sidste forårs Mesterskabsspil, hvor FCN lige akkurat kom med på yderste mandat med 35 point, men i Mesterskabsspillet overhalede FCN sønderjyderne og sluttede på 5. pladsen med 49 point.

…t0 FCN-spillere kan få debut i dagens kamp. Det er den 21-årige norske forsvarsspiller Ulrik Uttergård Jenssen, der kom til klubben fra Tromsø i januar, og den kun 18-årige midtbanespiller Nicklas Strunck Jakobsen fra eget akademi.

…de 51 mål, FCN scorede i efteråret er rekord for Alka Superligaen. Aldrig tidligere i Superligaens historie har en klub scoret så mange mål i de første 19 spillerunder.

…FCN gav kamptid til 24 spillere i efteråret i Superligaen. Kun målmand Alex Runarsson spillede alle 1710 minutter, men både Karlo Bartolec, Emiliano Marcondes, Mathias Jensen og Victor Nelsson var tæt på med mellem 1620 og 1700 minutter på banen.

…i dette transfervindue har SønderjyskE hentet Simon Kroon retur fra FCM på en lejeaftale, mens Silas Songani er tilbage efter udlejning. Desuden er kantspiller Søren Frederiksen hentet i Viborg. Klubben har sagt farvel til Troels Kløve, Mikkel Hedegaard og Nicolaj Ritter.

…dagens dommer, 33-årige Peter Kjærsgaard, er i gang med sin 5. sæson som Alka Superliga dommer. Han har kun dømt en enkelt af FC Nordsjællands tidligere kampe i denne sæson. Det var hjemmekampen mod Brøndby i 2. spillerunde, som FCN vandt 3-2.

…SønderjyskE, en forkortelse for Sønderjysk Elite, er i gang med sin 11. sæson i træk i Superligaen. Sølvmedaljerne i forrige sæson er klubbens hidtil bedste resultat.