U/19 klar til pokalsemifinale efter sejr over FCK

Kategorier

I en meget intens og spændende kvartfinale i Right to Dream Park vandt FC Nordsjællands U/19 mandskab med 1-0 over FCK.

U/19 pokalturnering, kvartfinale:
FC Nordsjælland-FCK 1-0 (0-0)
Mål: 84. minut 1-0 Emeka Nnamani

FC Nordsjællands U/19 mandskab sikrede sig i aftes billet til semifinalerne i pokalturneringen med en sejr på 1-0 over FCK i en højintens kamp, som først fandt sin afgørelse kort før tid.

Der blev spillet med SBU-reglerne om, at et gult kort betyder ti minutter udenfor, og det udnyttede FCN på bedste vis, da FCK mod kampens slutning fik et gult kort og dermed blev reduceret til ti mand i ti minutter.

Med godt fem minutter igen af den ordinære spilletid fyrede Marcus Gudmann et glimtende langskud af. Det prellede af på overliggeren, men Emeka Nnamani var hurtigt over riposten og headede bolden i kassen til den afgørende træffer.

Hvem FCN skal møde i semifinalen bliver først afklaret i marts, hvor de øvrige kvartfinaler spilles. Med pokalsejren fik FCN også en god ballast til lørdagens forårspremiere hjemme mod Lyngby i U/19 Ligaen.

– Sejren over FCK betyder meget for os, og det var en rigtig god kamp fra begge hold. Også en ekstrem jævnbyrdig kamp, og det var vigtigt, at vi fik testet så mange spillere på et højt niveau. Nu ved vi ligesom, hvor vi står, inden det går løs i Ligaen mod Lyngby på lørdag, lyder det fra U/19 cheftræner Morten Karlsen.

U/19 kampen mod Lyngby spilles i Right to Dream Park på lørdag kl. 13.00. U/17 spiller også mod Lyngby i forårets første kamp, men på udebane lørdag kl. 12.00.