U/14 og U/15 på lærerig tur til Twente og Dortmund

Kategorier

U/14 drengene fra Farum BK/FCN gør klar til kamp.

Farum BK/FCN U/14 og U/15 fik både spillet gode kampe og skabt en masse socialt sammenhold på fire dage i Holland og Tyskland.

De to hold tog afsted fra Farum torsdag morgen for en uge siden og ankom om eftermiddagen til Twente, hvor U/14 spillede første kamp, og U/15 spillede lige efter. Fredagen bød først på et træningspas på det lokale anlæg i Vogido tæt på Enschede, hvor Twente holder til. En by og klub, som Farum BK/FCN har været i 5 år i træk i forbindelse med et U14-stævne i maj.

Om aftenen så alle FC Nordsjællands sejr over OB på storskærm på hotellet, så turen bar også præg af socialt samvær og hygge på tværs af årgangene.

Lørdag kørte U/14 til Osnabrück til en lille 3-holdsturnering mod VFL Osnabrück, Arminia Bielefeld. Vi spillede to kampe og kørte tilbage mod hotellet efterfølgende. U/15 spillede kamp i Enschede lørdag eftermiddag, og herefter fortsatte alle til Dortmund, hvor holdene overnattede på hotel.

Søndag formiddag var der afgang til turens højdepunkt, kampe for både U/14 og U/15 mod Borussia Dortmund. Umiddelbart efter kampene gik turen hjem mod Farum efter en god og lærerig tur, og begge hold ser positivt frem mod sæsonstarten.

U/14 træner Johannes Hoff siger om turen:

– Imellem kampene brugte vi tid med drengene som forberedelse til sæsonstart. Derfor var der tid til videoanalyse af kampene, samt Character Development sessions med James Nortey. Her brugte han eksempler fra kampene til diskussion og debat hos drengene.

– Det var yderst positivt at se, hvordan spillerne arbejder på at blive bedre fodboldspillere individuelt og kollektivt med gode input i videoanalysen, men også hvordan det at være en god holdkammerat har stor betydning.

– Turens helt store højdepunkt var bestemt kampene mod Borussia Dortmund. Det er nu 2. år i træk, vi er på besøg i Dortmund, og vi har efterhånden opbygget en god relation med trænerne der, siger Johannes Hoff.

Resaltaterne af kampene blev:

Twente-U/14 0-2
VFL Osnabrück-U/14 0-4
Arminia Bielefeld-U/14 1-1
Borussia Dortmund-U/14 4-1

Twente-U/15 0-8
Sparta Enschede U/17-U15 0-5
Borussia Dortmund-U/15 3-4