Tag med til Haderslev og støt tigrene

Kategorier

Fanklubben Wild Tigers har arrangeret tur til FC Nordsjællands forårspremiere ude mod SønderjyskE på søndag kl. 16.00. Kom med på turen og få en festlig start på foråret.

I næste weekend gå det løs igen i Superligaen, og et hæsblæsende forår venter. FC Nordsjælland havde et fantastisk 2017 og er her inden de sidste syv kampe i grundspillet placeret på en 3. plads lige i hælene på de to tophold, så det bliver spændende at følge tigrene i nye angreb.

Med 51 scoringer i de første 19 kampe er FCN Superligaens klart mest målfarlige hold, og alle kampene er topunderholdning. Også på udebane har tigrene vist stor styrke i denne sæson, så tag med Wild Tigers på turen til Haderslev på søndag og få en oplevelse.

Læs mere om turen og meld dig til HER

Hvis du ikke har prøvet det før, så læs lige denne reportage, vi har modtaget fra en deltager i efterårets tur til kampen i Aarhus mod AGF:

DEN FØRSTE GANG

– Jeg kan varmt anbefale alle at prøve, lyder konklusionen fra Claus Weber i denne reportage fra hans første udebanetur med FCN-fansene til kamp i Århus.

– Jeg havde tænkt på det længe og ville gerne prøve det en gang. Jeg havde dog ikke rigtigt haft modet til det, og derfor var det ikke blevet til noget. Jeg havde set andre klubbers supportere på udebaneture, og det skræmte mig nok en smule.

Trods mine mange blandede følelser kom dagen, hvor jeg tog springet og tog med på en tur til en udebanekamp i Århus sammen med min mindreårige datter. Rygsækken var selvfølgelig pakket med alle mine fordomme og bange anelser om, hvad der kunne ske.

Allerede på vej over Sjælland bliver de første dåser sodavand åbnet og en enkelt øl. Selve højdepunktet på turen mod Jylland er selvfølgelig, når vores startopstilling bliver offentliggjort. Snakken går lystigt, og alle har deres egen mening om startopstillingen. Det er i sådan et tilfælde, at man er glad for, at FCN kun har én træner, som sætter holdet.

Vel ankommet til stadion ser vi en super kamp, som FCN vinder med 4-1.

Herefter går man i gang med traditionerne. Den første er selvfølgelig at gå ned og juble sammen med spillerne. Af uforklarlige grunde foregår dette helst i bar overkrop. Århus by nat i slutningen af oktober er en meget kold fornøjelse. Det var sjovt at se, at stadion havde afsat en vagt til at passe på de skøre fans fra Nordsjælland.

Herefter går turen tilbage mod Farum, hvor kampen bliver diskuteret i alle detaljer. Enhver dommerkendelse og boldberøring bliver vendt og drejet.

Efter et enkelt pitstop på Fyn (hos den lokale burgerrestaurant) ankommer vi til Farum. Her skal endnu en tradition afvikles. I den lokale rundkørsel kører man det samme antal runder, som vi har scoret mål. Det var vist godt, at det foregik efter midnat.

Sammenlagt lykkedes det os at drikke 21 øl på turen. Når man deler det ud på 9 personer, så ligger vi vist et stykke under gennemsnittet for den slags ture.

Jeg kan varmt anbefale, at man prøver det en dag. Det er faktisk rigtigt hyggeligt, lyder konklusionen fra Claus Weber