Rygaard bliver FCN-spiller

Kategorier

Mikkel Rygaard har underskrevet en 3,5-årig aftale med FC Nordsjælland, og trækker i trøje nummer 7 efter den 27-årige offensiv spiller forlod Lyngby Boldklub i sidste uge.

Sportschef Carsten V. Jensen fortæller om aftalen med Mikkel Rygaard:

’Alle i klubben er begejstrede for at Mikkel har valgt FCN til, og at han kan se en værdi i at blive en del af vores miljø. Mikkel er en dygtig offensiv spiller, som passer godt i den måde som vi gerne vil spille på og vi tror på at han bliver en stærk spiller for holdet i fremtiden,’ fortæller CV.

Mikkel Rygaard træner første gang med sine nye Superliga-holdkammerater fra på onsdag.

’Jeg er glad for at få fremtiden på plads, og jeg ser FCN som et sted der kan udvikle mig yderligere som spiller. Jeg er vild med den positive måde som der spilles fodbold på. Der spilles hurtigt, og kunstgræsset tiltaler den type fodbold, som passer til mig og jeg glæder mig til at blive en del af klubben.’

Facts om Mikkel Rygaard Jensen:

Født: 25.12.1990
Højde: 1,79m
Nationalitet: Dansk
Position: Angriber
Klubber: Nykøbing, Herfølge; Charlton, HB Køge, Næstved og Lyngby.
Ungdomslandskampe: 11