Reaktioner fra Mathias Jensen og Alex Runarsson

Kategorier

Alex Runarsson var alle 90 minutter i målet og glædede sig over den stærke modstand, som virkelig fik testet FCN-holdet:

’Det var en sindssyg sjov kamp, det var et hold som var utroligt gode. De var gode til at udnytte de rum som vi efterlader, og når vi rykkede rundt på det, så fandt de nye løsninger. En dygtig modstander, og specielt i 1.halvleg kom vi til at løbe efter dem, men det blev dog bedre som tiden skred frem. Men det er sjovt at blive matchet mod så god en modstander, og det var fortjent at det blev 1-1,’ fortalte Alex Runarsson efter kampen.

Mathias Jensen dirigerede igen midtbanen og var også i oplæggerens rolle da han assisterede på Mikkels Damsgaards scoring til 1-1.

’Det var en god kamp hvor vi fik lov til at løbe meget specielt i 1.halvleg, der var vores pres ikke helt oppe og ringe. De var gode til at spille sig ud af det, og vi kom aldrig rigtig ind i presset og vi satsede for meget i for mange situationer, for der var meget plads i omstillingerne. Vi skal lære at temperere kampene bedre, hvornår vi skal gå på omstillingerne og hvornår vi skal holde i bolden og skabe ro og finde nye muligheder,’ var meldingen fra Mathias Jensen i omklædningsrummet.