Nyt billetsystem skal sikre bedre fanoplevelse

Kategorier

FC Nordsjælland har til foråret investeret i et nyt billetsystem fra NewC, som hedder RoboTicket. Det betyder at den enkelte fan kan skabe sin egen fan-profil og dermed skabe et bedre overblik over alle købte billetter og sæsonkort og vil også give klubben mulighed for at belønne loyale fans.

Tilbage i oktober måned ansatte FC Nordsjælland Jacob Naish, som ny kommerciel direktør, og hans afdeling har haft travlt med at optimere og kigge på nye muligheder for fansene.

‘Vi har en klar målsætning om at ville skabe en bedre fanoplevelse for vores fans, og det nye partnerskab med NewC vil være en betydningsfuld forbedring af fanoplevelsen her i Right to Dream Park, og det er vi meget glade for. Alt hvad vi vil forsøge at gøre i fremtiden på fan-delen vil handle om at gøre rejsen for fansene langt bedre og mere interessant, lige fra det øjeblik de logger på for at bestille en billet til de vender hjem igen efter kampen,’ fortæller Jacob Naish.

‘Vi er glade for at NewC har været så effektive til at implementere Roboticket systemet, således at vi kan arbejde sammen for at få flere tilskuere til at komme til vores kampe. Det må virkelig gerne snart blive første hjemmekamp,’

Direktør hos NewC, Mikkel Skou, er stolt over at NewC skal være med til at skabe en bedre fanoplevelse for FC Nordsjællands fans.

‘Vores mission i NewC er at hjælpe med at kunne digitalisere Right to Dream Park, og være med til at give FCN muligheden for at revolutionere fan-rejsen, engagere fans og partnere ved at bringe dem tættere på FCN og de værdier som klubben står for. Vi er stolte over at FCN har valgt os til denne opgave, og vi glæder os til at komme i gang,’ fortæller Mikkel Skou fra NewC.

FÅ ADGANG TIL DEN NYE BILLET-SIDE HER.

Et overblik over de nye muligheder som Roboticket giver er følgende:

  • Skabe din egen fanprofil
  • Overblik over alle dine købte billetter og/eller sæsonkort
  • Bedre interaktion mellem fan og klub – således at vi som klub kan give jer bedre information om events og nyheder omkring kampe
  • Belønne loyale fans