Nelsson: Det var bare så vigtig en sejr

Kategorier

Boesenfoto.dk

19-årige Victor Nelsson gik forrest med knaldhård fight og en række stærke indgreb som krumtap i forsvaret, og han blev fortjent kåret som Man of The Match.

Der var naturligvis højt humør i FC Nordsjællands omklædningsrum, da sejren over OB var sikret, men det var også en flok trætte spillede, der måtte slide hårdt for de tre vigtige point. Victor Nelsson var en nøglefigur i forsvaret og udtrykte det således:

– Jeg synes, vi spillede en rigtig fin 1. halvleg og kunne gå til pause med en 2-0 føring. Vi snakkede om, at nu skulle vi gå ud og jagte det næste mål og få lukket kampen, men desværre blev det ikke sådan. Vi kom til at spille for passivt, og pludselig blev OB farlig.

–  Vi kommer til at stå for dybt, men heldigvis stod vi godt sammen som hold og holder dem fra udligningen. Jeg er meget glad for sejren. Det betyder rigtig meget at vinde den her, når vi ikke fik point i den første kamp. Nu har vi igen en god ballast til de sidste kampe i grundspillet.

– Jeg er også glad for, at vi igen viste vores styrke på hjemmebanen. Jeg tror, mange af vores modstandere er lidt bange for at spille her på vores bane, fordi vi kan spille det hurtige spil, vi helst vil. Vi har stadig kun tabt én kamp her i Right to Dream Park i denne sæson siger Victor Nelsson.

For norske Ulrik Yttergård Jenssen var det første optræden foran hjemmepublikum, og han var meget tilfreds:

– Jeg synes, vi fik en rigtig god support af fansene. Det var dejligt at mærke støtten, og jeg er glad for at få min første sejr med holdet. Jeg synes også, den var meget fortjent. Vi arbejdede hårdt alle mand for at vinde, og det var vigtigt for holdmoralen og få en god følelse i hele holdet.

– Det burde ikke være blevet så spændende, for vi spillede en rigtig god 1. halvleg. Men vi fik bare ikke det tredje mål, der havde lukket kampen. Men så er det også en styrke alligevel at vinde på hård fight til sidst, siger Ulrik Yttergård Jenssen.