Mathias Rasmussen: Godt der kun er fem dage til næste kamp

Kategorier

Mens der stadig var grund til smil for FCN. Mathias Rasmussen jubler sammen med Ernest Asante over scoringen til 1-0 lige før pausen.

Foto: Getty Images

– Der er ingen god følelse, vi står med lige nu, og det skal revancheres mod OB på fredag, siger Mathias Rasmussen.

Nordmanden blev ikke registreret for FC Nordsjællands mål til 1-0, for Jeppe Simonsen nåede lige akkurat at sparke bolden i eget net med et redningsforsøg lige foran den fritspillede Mathias Rasmussen:

– Jeg var lige bag ved ham, så havde han ikke sparket den ind, havde jeg gjort det, siger Mathias Rasmusen, der ligesom resten af FCN-spillerne ærgrede sig voldsomt over, at det mål ikke rakte til point i Haderslev.

– Det er svært at forklare, hvad der gik galt i 2. halvleg. Jeg synes, vi spillede en rigtig fin 1. halvleg, hvor meget af det spil, vi har arbejdet så meget med på træningsbanen, fungerede for os. Og vi sagde til hinanden i pausen, at nu skulle vi gå ud og jagte mål nr. to.

– Men alligevel tager vi ikke initiativet, som vi skal, og i stedet giver vi dem to mål på ti minutter. Det må ikke ske. Fra deres scoring til 2-1 blev det svært, og vi kom aldrig rigtigt tilbage i kampen. Nu må vi hjem og arbejde videre på træningsbanen og slå retur mod OB på fredag, siger Mathias Rasmussen.

Cheftræner Kasper Hjulmand konstaterede:

– Vi kom alt for passive ud til 2. halvleg, og så giver vi to mål væk. Der var unødvendigt, at vi taber her i dag.