JH Container ny Tribune-partner

Kategorier

Stemningen får et løft i Right to Dream Park, hvor JH Container nu præger hele fantribunen.

FC Nordsjællands stemningstribune får en ny og lokal profil. Den bliver nemlig klædt i orange i fremtiden, efter at Lynge-virksomheden JH Container er blevet ny partner i FCN.

JH Container tribunen vil fortsat være FC Nordsjællands stemningstribune. Og det er ganske passende, at det netop er den tribune JH Container nu lægger navn til, idet Jesper Henriksen fra JH Container har et meget nært forhold til klubben.

Jesper Henriksen er søn af Michael Henriksen, der døde i en helikopterulykke i 2014, og bror til Søren Henriksen, der i et par år var en del af FC Nordsjællands Superligatrup og nu spiller for Helsingør.

Jesper Henriksen fortæller om sit forhold til FCN og om den nye aftale:

– Jeg er jo kommet i klubben lige fra barnsben og har også selv spillet en masse fodbold i Farum Boldklub. Mit hjerte ligger i FC Nordsjælland, og jeg har gennem alle årene fulgt klubben og dens udvikling meget tæt.

For at fejre det nye samarbejde har Jesper Henriksen valgt at give fadøl til de første 100 fans i Red Zone på D-tribunen.

– Derfor er det også naturligt for mig nu at gå ind som Tribune-partner for fantribunen. Jeg kommer selv til alle de kampe, jeg kan, og som lokalt firma er det naturligt for JH Container også at være med i det på den her måde, siger Jesper Henriksen.

Fra FC Nordsjællands side er det en stor glæde at byde familien Henriksen tilbage i FCN, og salgschef Anders Kjær Madsen glæder sig over den store fremgang, som mærkes på partner siden.

– Et stærkt 2017 har smittet af på partner-siden, hvor vi mærker en fremgang. Aftalen med JH Container er vi glade for, da den også bygger på historik og følelser for klubben, fortæller Anders Kjær Madsen.

JH Container og FC Nordsjælland glæder sig til at byde publikum velkommen på JH Container Tribunen første gang på fredag kl. 19 til kampen mod OB, og det vil blive fejret med uddeling af gratis fadbamser til de 100 første fans i Red Zone.