Hjulmand: Vi skal ligne os selv mest muligt

Kategorier

Foto: FCN

– Vi glæder os til at komme i gang og igen at være i turneringsmode, siger FC Nordsjællands cheftræner Kasper Hjulmand.

For FCN byder forårspremieren på kamp i Sydbank Park i Haderslev søndag kl. 16, og Kasper Hjulmand glæder sig til opgøret, selv om han godt ved, at det bliver en svær opgave:

– Der er altid en slags forventningens glæde før den første kamp, og det er dejligt igen at være i turneringsmode. SønderjyskE har et stærkt hold, der er godt organiseret, og de er svære at møde i Haderslev. Vi skal regne med at møde et hold, der spiller med stor fart i omstillingerne. De har giftige strenge at spille på.

– Vi har også hørt, at banen er kørt en del op, og derfor må vi gribe opgaven an derefter, og det vil vi naturligvis gøre. Men vi vil også ligne os selv mest muligt. Vi har haft en fin preseason og er klar, siger Kasper Hjulmand.

Kampen i Haderslev er den første af de syv kampe, der resterer i grundspillet, og det gælder for FC Nordsjælland om at fastholde positionen i toppen, så alle muligheder er åbne, når Superligaen deles op efter de 26 runders grundspil, som FCN slutter af søndag 18. marts i Helsingør.