Hjulmand: Vi forventer pres på forsvaret mod CSKA

Kategorier

FCN-truppen på træningsbanen i La Manga.

Foto: fcn.dk

Sidste træningskamp i La Manga venter fredag eftermiddag kl.16.00, og det bliver mod de russiske mestre CSKA Moskva, som 13.februar skal ud og spille 1/16 dels finale i Europa League mod Røde Stjerne.

For FCN er det en perfekt sidste modstander inden det går løs i Superligaen, og det er en trup der glæder sig til den sidste test.

’Det er endnu et skridt op i modstand. De er både stærkere og længere fremme i deres forberedelser, de skal spille Europa League om små 10 dage mod Røde Stjerne. Det bliver en rigtig god modstander, som vi har spillet mod før i La Manga,’ fortæller Kasper Hjulmand.

CSKA Moskva-holdet har mange russiske landsholdsspillere, hvor målmand Igor Akinfeev skiller sig ud. Målmanden er en legende i nutidens russiske fodbold og har altid spillet for hovedstands-klubben hele sin karriere og er noteret for mere end 500 kampe og har vundet 6 mesterskabet, 6 pokaltitler og UEFA Cuppen tilbage i 2005.

Derudover råder russerne også over de to Berezutskiy-tvillinger, som har været i CSKA siden 2001, og kan tilsammen runde mere end 700 kampe i den bedste russiske række. På de offensive-pladser er nigerianske Ahmed Musa netop vendt tilbage fra Leicester, mens Alan Dzagoev er kreatøren på midtbanen og kan også noteres sig selv for mere end 250 kampe i CSKA-trøjen.

’Det er et hold med megen kontinuitet i truppen gennem de sidste mange år og de har formået at bygge videre på holdet og spillet. De kom lige nøjagtig ikke med videre i Champions League, men slog Benfica begge gange, og sluttede som nummer 3.’

’Vi kan derfor godt forvente en fed kamp, hvor vi bliver udfordret og vi må gå ud fra at vi får testet vores defensiv, som har holdt fin stand i vores kampe. Men det bliver godt med en test, hvor vi kommer i endnu flere situationer, hvor holdet bliver presset og skal forsvare for der er ingen tvivl om at vi har et stort fokus på vores forsvarsspil,’ var meldingen fra cheftræneren.

Der er kickoff kl.16.00 i La Manga på stadionbanen, og kampen vil også blive livestreamet. Link vil blive offentliggjort på fcn.dk i løbet af fredagen.