Fine præstationer af U/19 og U/17

Kategorier

Gode træningskampe: U/19 vandt 3-0 over Brøndby og U/17 fik en storsejr på 8-4 over Hvidovres U/19 hold.

FC Nordsjællands U/19 hold spillede lørdag træningskamp hjemme mod Brøndby og vandt 3-0 efter føring på 2-0 ved pausen. Tigrene fik en drømmestart, da Magnus Wørts allerede i det andet minut hamrede bolden i mål på langskud, og midtvejs i 1. halvleg øgede Emeka Nnamani føringen.

Det var også Emeka Nnamani, der otte minutter før tid cementerede sejren med scoringen til 3-0. En fin præstation af FCN-mandskabet, der var meget ungt med hele otte årgang 01 spillere i truppen.

– Ud fra det vi har trænet meget og har haft specielt fokus på var det en god test. Vi arbejder meget på at integrere akademierne, og vi kan godt være stolte over indsatsen, selv om der stadig er meget at arbejde videre med, lyder det fra U/19 cheftræner Morten Karlsen.

FC Nordsjællands U/19 spiller endnu en træningskamp hjemme mod 2. divisionsholdet fra Skovshoved på torsdag kl. 18.15, og om en uge, tirsdag 20. feb. kl. 19, går det løs for alvor med pokalkamp hjemme mod FCK.

Også FCN U/17 fik en god oplevelse i Right to Dream Park lørdag eftermiddag i en meget målrig kamp mod U/19 holdet fra Hvidovre. Det endte med en storsejr til tigrene på 8-4 efter en kamp, der bølgede meget frem og tilbage.

FCN kom hurtigt foran 2-0, men så tog Hvidovre teten, og tigrene var på hælene resten af 1. halvleg. Der stod 2-2 ved pausen, og Hvidovre kom også foran 3-2 i starten af 2. halvleg, inden FCN ændrede til et presspil, der gav en masse målchancer og de voldsomme sejrscifre på 8-4.

– Det var en rigtig god testmatch, hvor vi blev matchet stærkt på både fysik, tempo og intensitet, konstaterede U/17 cheftræner Kasper Kurland.