FC Helsingør flytter kamp til Right to Dream Park

Kategorier

På grund af frost i egen bane kan FC Helsingør ikke afvikle hjemmekampen mod Horsens søndag kl. 12, og Superligakampen spilles i stedet på FC Nordsjællands altid brugbare bane.

Vinteren driller fodbolden en del steder i øjeblikket, og FC Helsingør har i dag måttet opgive at afvikle klubbens hjemmekamp mod Horsens på den frosne grønsvær i Helsingør.

FC Nordsjælland fik henvendelse fra FC Helsingør om muligheden for at flytte kampen til Right to Dream Park, og da FCN selv spiller sin hjemmekamp mod OB fredag kl. 19, var det praktisk muligt og kom hurtigt på plads med stor velvilje fra en række involverede parter.

Kampen FC Helsingør-Horsens spilles således på det planlagte tidspunkt søndag kl. 12.00 i Right to Dream Park, og FC Helsingørs direktør Janus Kyhl udtaler:

– Vi er naturligvis meget, meget kede af, at kampen ikke kan afvikles i Helsingør, men jeg vil gerne opfordre til, at så mange af vores fans som muligt tager turen sydpå til Farum for at vise, at Helsingør står bag sit fodboldhold.

I FCN og Right to Dream Park har man arbejdet hårdt hele dagen for at få tingene til at hænge sammen, så kampflytningen kunne lade sig gøre, og FC Nordsjællands direktør Søren Kristensen siger:

– Vi vil meget gerne hjælpe en Superliga-kollega, og vi er glade for, at det er muligt at spille kampen her i Right to Dream Park. Når Helsingør vælger at komme til os, fordi de ikke kan benytte deres egen bane, er det også et bevis på, hvor vigtigt det er at have en bane, der kan bruges på alle årstider og i al slags vejr.

– Right to Dream Park bliver altså ramme om to Superligakampe i denne weekend plus den daglige træning, og den kan tåle det. FC Nordsjælland vil gøre alt for at hjælpe Helsingør til en god kampafvikling på søndag, siger Søren Kristensen.