Færøsk landsholdsspiller til Farum BK/FCN

Kategorier

Asla Johannesen fra Færøerne med sine nye klubtrøjer.

FC Nordsjællands nystartede kvindeafdeling har fået endnu en profil i spillerstaben. Det er den 21-årige Asla Johannesen, der siden hun var 15 år har været en del af landsholdsfodbolden på Færøerne.

Nu har Asla Johannesen valgt at tage springet til dansk fodbold, og hun har derfor rykket teltpælene op og er flyttet til Danmark for at spille for kvindesenior i Farum BK/FCN.

Asla har mange internationale kampe på CV’et, senest fra World Cup’en i 2017, hvor hun sammen med holdkammeraterne fra Færøerne spillede mod Tjekkiet og Island. Hun var nomineret til årets spiller på Færøerne i 2017, ligesom hun i 2016 var nomineret til årets talent.

Asla Johannesen scorede 10 mål i sidste sæson for sin færøske klub B36, så det bliver spændende at se, hvor mange mål hun byder ind med i sin første sæson for Farum BK/FCN.

Farum BK/FCN byder Asla Johannesen velkommen til klubben, og alle glæder sig til at se hende i aktion på banerne sammen med alle de øvrige gode spillere i den hastigt voksende kvindeafdeling.